SEO

SEO, erg belangrijk om goed zichtbaar te zijn op internet. Wil jij voor jouw klanten beter organisch vindbaar worden op het internet, maar heb je geen idee hoe? Onze SEO-specialist wil graag hierbij helpen!

Tegenwoordig zoekt bijna iedereen wel eens online naar een product of dienst. De laatste tijd is dit heel hard gegroeid en het zal de komende tijd niet minder worden. Toch slagen veel bedrijven er nog niet in om voor die doelgroep online zichtbaar te zijn en hebben ze geen idee hoe succesvol dit kan zijn. 49% van de consumenten (!) baseert hun koopbeslissing op de zoekresultaten.  

Wat is SEO?

SEO, oftewel Search Engine Optimization is het verbeteren van de organische resultaten van jouw website. Wat houdt dat dan precies in? Binnen de zoekresultaten van Google wordt er onderscheid gemaakt tussen organische en betaalde resultaten. Betaalde resultaten staan helemaal bovenaan de pagina en organische resultaten komen daaronder. Organische zoekresultaten zorgen ervoor dat jij vindbaar wordt voor jouw doelgroep.

Een voorbeeld hiervan is dat jouw bedrijf bovenaan de organische zoekresultaten staat wanneer iemand zoekt op het zoekwoord ‘website laten maken’. Als jouw potentiële klanten vaak op dit zoekwoord zoeken, wil je natuurlijk zo vaak mogelijk te zien zijn in de resultaten.

Google heeft een hele hoop regels opgesteld hoe je jouw positie kan verbeteren. Is jouw website bijvoorbeeld traag of niet relevant aan een zoekwoord, krijgt jouw doelgroep jouw website niet gelijk te zien. Google geeft bijna niks van deze regels vrij. Door speciale SEO-technieken toe te passen kan je toch jouw website goed laten aansluiten op deze regels. Dit zorgt er weer voor dat jij wél zichtbaar wordt voor jouw doelgroep. Door veel tijd en specialisme te investeren in SEO zorg jij er simpelweg voor dat jouw bedrijf online een streepje voor heeft op jouw concurrent.

SEO Ictoria.nl

Waarom zou jij voor ons kiezen?

Allereerst is Ictoria dé sociale partner in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Door met ons samen te werken, maken wij u beter vindbaar op het internet en tegelijkertijd verkleinen wij de afstand tot de arbeidsmarkt voor onze mensen. Daarnaast onderscheiden wij ons door échte persoonlijke begeleiding en advies. Samen met jou kijken wij naar hoe we samen het beste SEO in kunnen zetten voor jouw bedrijf!

Social Return on Investment, oftewel SROI houdt in dat publieke opdrachtgevers zoals gemeenten en overheidsinstanties opdrachtnemers willen stimuleren om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Voor jouw bedrijf betekent dit dat bij het aanbestede werk een deel van de aanneemsom (5%) of loonsom (7%) moet worden ingezet. Er zijn heel veel manieren om hieraan te voldoen, zoals bij Ictoria.

 

Google heeft een hele hoop regels opgesteld hoe je jouw positie kan verbeteren. Is jouw website bijvoorbeeld traag of niet relevant aan een zoekwoord, krijgt jouw doelgroep jouw website niet gelijk te zien. Google geeft bijna niks van deze regels vrij. Door speciale SEO-technieken toe te passen kan je toch jouw website goed laten aansluiten op deze regels. Dit zorgt er weer voor dat jij wél zichtbaar wordt voor jouw doelgroep. Door veel tijd en specialisme te investeren in SEO zorg jij er simpelweg voor dat jouw bedrijf online een streepje voor heeft op jouw concurrent.

Wat kunnen wij jou bieden?

Binnen ons aanbod van SEO maken wij onderscheid tussen een starterspakket en maandelijkse SEO. Een starterspakket adviseren wij als jij met jouw website nog nooit iets te maken heeft gehad met SEO.

SEO starterspakket

Met een SEO Starterspakket stellen wij de beste basisinstellingen in voor jouw website. Dit pakket zorgt voor de eerste stap in online marketing en is dé perfecte basis voor de SEO van jouw website. Voor de uitvoering van dit pakket gaan we samen met jou in gesprek wat de huidige status is en waar we naartoe werken. Vervolgens zorgen wij door een eenmalige uitvoering ervoor dat de basis van jouw SEO goed staat. Daarna worden de resultaten gemonitord. Als het pakket volledig uitgevoerd is, sturen wij jou een rapportage op van alle resultaten van het SEO Starterspakket en adviseren we jou voor de volgende stap van jouw SEO.

Maandelijkse SEO

SEO is niet een kwestie van een eenmalige uitvoering. Door steeds te monitoren en te kijken naar de mogelijkheden, zorg je voor een betere SEO. Om dus echt meters te kunnen maken met jouw website bieden wij jou maandelijkse SEO. Nadat alle basisinstellingen perfect zijn, kan het verbeteren van jouw positie in Google beginnen. Bij maandelijkse SEO kijken we vooraf samen met jou wat de doelstellingen zijn en maken wij een plan van aanpak. Iedere maand krijg jij inzichtelijk wat we precies doen om die doelstellingen te behalen. Door constant te kijken wat de posities en verbeteringen zijn, kunnen wij jouw website SEO-technisch optimaliseren. Je krijgt maandelijks inzichtelijk wat de resultaten zijn en wat we precies gedaan hebben. Bovendien zit je nergens aan vast, want de maandelijkse SEO is maandelijks opzegbaar.

Start dus nu met jouw SEO en neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Contactformulier


Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

SEA - Ictoria.nl

SEA

Wil jij starten met adverteren op Google of Bing? Of wil je deze juist optimaliseren? Onze SEA-specialist maakt en optimaliseert graag jouw advertenties voor een zo efficiënt mogelijke SEA. Meer weten? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van SEA.

Sociale Media

Wil jij jouw sociale media omhoogtrekken naar een volgend niveau? Wacht dan niet langer en lees nu hier hoe wij te werk gaan en jouw sociale media kunnen optimaliseren.

Marketing & Communicatie

Ieder bedrijf wil natuurlijk goed zichtbaar zijn online. Maar hoe kan je dit nou goed laten zien? Ictoria kan daar bij helpen. Meer weten? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van marketing en communicatie bij Ictoria!

Ga naar de inhoud