Web Development

Heeft Ictoria jouw website gebouwd en ontworpen? Dan is het van groot belang dat deze technisch goed in elkaar zit en naar tevredenheid werkt. Dit betekent dat de site goed onderhouden moet worden. De webdevelopers en webdesigners werken nauw met elkaar samen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over je site.

Wat kunnen de webdevelopers allemaal voor jou betekenen?

Er zijn verschillende dingen die de webdevelopers van team Ictoria voor jou kunnen waarmaken:

Het maken van plugins: Een van de dingen waar de webdevelopers van Ictoria zich mee bezighouden is het maken van plugins. Een plugin is iets dat functionaliteiten aan je website toevoegd. Denk hierbij aan een geanimeerde header, een kalender voor afspraken of een toegankelijkheidsplugin die ervoor zorgt dat je website ook leesbaar wordt voor mensen die slechtziend zijn.

Database bijhouden: Jouw website staat nooit stil, er wordt regelmatig iets nieuws aan toegevoegd of iets aangepast aan het ontwerp. Al deze ontwikkelingen staan in de database. Een webdeveloper houdt zich ook bezig met het bijhouden van deze database voor het ontwerp, de database conversies van oude naar nieuwe versies. Vanzelfsprekend wordt de database ook aangevuld met nieuwe gegevens.

Web development in een sociaal jasje

Naast Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan je als onderneming in samenwerking met Ictoria ook nog eens te maken krijgen met Social Return on Investment (SROI). Dit houdt in dat publieke opdrachtgevers zoals gemeenten en overheidsinstanties, bij het verstrekken van een aanbesteding boven €250.000 hierop kunnen aandringen. Zo proberen ze opdrachtnemers te stimuleren om personen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Voor jouw bedrijf betekent dit dat bij het aanbestede werk een deel van de aanneemsom (5%) of loonsom (7%) moet worden ingezet. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om jouw website technisch te laten onderhouden door Ictoria? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunnen wij kijken hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.  

Contactformulier


Wil jij een paar goede voorbeelden van de creatieve heldendaden onze webdesigners? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Website - Ictoria.nl

Website

Als bedrijf of stichting kan je tegenwoordig niet meer zonder een goede duidelijke website. Onze specialisten ontwerpen voor jou een ijzersterke website op maat. Meer weten? Lees dan hier meer over een website laten maken.

Wordpress beheer - Ictoria.nl

WordPress-beheer

Heb je al een WordPress website en moet je steeds voor elke kleine wijziging betalen? Weet je niet zeker of je website en de bijbehorende mailaccounts veilig zijn? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van WordPress-Beheer!

Webhosting - Ictoria.nl

Webhosting

Op zoek naar een snelle, stabiele en mega veilige server voor jouw website zodat iedereen jouw website kan bereiken? Of wil je juist een professioneel mailadres? Lees dan nu hier meer over de mogelijkheden van webhosting bij Ictoria!

Ga naar de inhoud