Website laten maken

Website laten maken? Heb jij een bedrijf en wil jij een website? Bij Ictoria ben je bij het juiste adres. Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website wat eigenlijk ook meer een verplichting is dan een stapje voor op de concurrent. Wat is namelijk de eerste stap nadat iemand gehoord heeft van jouw bedrijf? Juist, de website bezoeken. Naast dat ieder bedrijf tegenwoordig een website heeft, zit er toch heel vaak verschil tussen websites. Heb jij al een website? Geen probleem! Wij optimaliseren graag jouw website zodat deze beter bereikbaar en veiliger is. Zo haal je daadwerkelijk het maximale uit jouw website.

Waarom een website laten maken bij Ictoria?

Onze specialisten ontwerpen voor jou een mega sterke website op maat. Allereerst wordt er speciaal voor jou een visueel concept gemaakt. Hierdoor heb je erg snel een beeld van wat je nou precies kan verwachten. Aan de hand daarvan gaan wij voor jou aan de slag zodat jouw nieuwe website kan voldoen aan jouw doelen. Door maatwerk te leveren en te voldoen aan de wensen van de klant blinken wij uit!

Er zijn tegenwoordig zo veel keuzes om jouw website te laten maken, maar uiteindelijk kan je toch maar één bureau kiezen. Hieronder leggen wij even voor jou uit waarom jij voor ons zou moeten kiezen.

Website laten maken - Ictoria.nl

Technische veilige website
Het laatste wat je wil is dat je website eruit ligt. Daarom zorgen wij door middel van specialisme ervoor dat jouw website technisch veilig is.

Ruime keuze in opties
Door de klant ontzettend veel opties te geven, zijn wij in staat om aan heel veel behoefte van de klant te voldoen.

Gepersonaliseerd design
Per website personaliseren wij het design volledig naar wens van de klant. Heb je zelf geen voorkeur? Geen probleem, onze specialisten kiezen het perfecte design voor jouw website.

Goede functionaliteit voor verschillende devices
Wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen op een laptop goed werkt, maar ook voor een tablet of mobiel zien onze websites er kwalitatief goed uit.

Wekelijkse updates
Wij voeren voor jouw website wekelijks updates uit voor het optimaliseren en bijhouden van de functionaliteit en veiligheid van jouw website.

Dé partner voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Naast specialisme op het gebied van websites maken, is Ictoria dé geschikte partner voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bij Ictoria zorgen wij ervoor dat we naast gemotiveerde en opgeleide medewerkers tegelijkertijd de afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen.

Hiernaast kan je als bedrijf te maken hebben met Social Return on Investment. Publieke opdrachtgevers kunnen bij het verstrekken van een aanbesteding van minimaal €250.000 hierop aandringen. Voor jouw bedrijf betekent dit dat bij het aanbestede werk een deel van de aanneemsom (5%) of loonsom (7%) moet worden ingezet.

Je website laten maken bij Ictoria

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om een website te laten maken bij Ictoria? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan zodat wij voor jou kunnen kijken hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Naast Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan je als onderneming in samenwerking met Ictoria ook nog eens te maken krijgen met Social Return on Investment (SROI). Dit houdt in dat publieke opdrachtgevers zoals gemeenten en overheidsinstanties, bij het verstrekken van een aanbesteding boven €250.000 hierop kunnen aandringen. Zo proberen ze opdrachtnemers te stimuleren om personen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Voor jouw bedrijf betekent dit dat bij het aanbestede werk een deel van de aanneemsom (5%) of loonsom (7%) moet worden ingezet.

Website laten maken - Ictoria.nl

Contactformulier


Wil jij een paar goede voorbeelden van de creatieve heldendaden onze webdesigners? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Website - Ictoria.nl

Website

Als bedrijf of stichting kan je tegenwoordig niet meer zonder een goede duidelijke website. Onze specialisten ontwerpen voor jou een ijzersterke website op maat. Meer weten? Lees dan hier meer over een website laten maken.

Wordpress beheer - Ictoria.nl

WordPress-beheer

Heb je al een WordPress website en moet je steeds voor elke kleine wijziging betalen? Weet je niet zeker of je website en de bijbehorende mailaccounts veilig zijn? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van WordPress-Beheer!

Webhosting - Ictoria.nl

Webhosting

Op zoek naar een snelle, stabiele en mega veilige server voor jouw website zodat iedereen jouw website kan bereiken? Of wil je juist een professioneel mailadres? Lees dan nu hier meer over de mogelijkheden van webhosting bij Ictoria!

Ga naar de inhoud