Waarom Ictoria?

Ictoria is dé ideale nieuwe sociale partner in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij werken met energieke en enthousiaste medewerkers die zich niet laten beperken door hun fysieke of mentale uitdaging. Zij hebben een enorme drive om als mens én als professional te streven naar een maximaal resultaat. Ons team voorziet je graag van een nieuwe website, een mooie social media huisstijl of een geweldige folder. 

Missie

Wij zijn Ictoria B.V., dé nieuwe sociale partner in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met onze professionele grafische vormgeving, IT- en bemiddelingsdiensten ontzorgen wij particulieren én bedrijven op elk gebied, vergroten wij uw business met onze gemotiveerde en opgeleide medewerkers én verkleinen wij tegelijkertijd de afstand tot de arbeidsmarkt voor onze mensen. Wij leveren niet alleen betaalbare diensten en kwalitatieve IT – oplossingen in een sociaal jasje, maar zijn tevens een betrokken IT – partner voor uw volledige IT – dienstverlening. Op basis van uw behoefte voorziet Ictoria B.V. u van innovatieve en flexibele IT – diensten, waarbij wij uw resultaten kunnen bewerkstellingen en u een groeiende business creëert op een financieel gunstige en tijdbesparende wijze.

Ons streven is om betrokken, authentiek, open en respectvol met elkaar om te gaan, zodat wij iedereen kwalitatief kunnen inzetten op kennis en kunde. Wij geloven in de kracht van de mens én in de kracht van onze medewerkers en vanuit dit uitgangspunt willen wij onze waardevolle mensen inzetten, zodat een optimale ontwikkeling kan plaatsvinden als mens en als professional. Samenwerking met Ictoria B.V. levert u dus niet alleen betaalbare diensten en kwalitatieve IT – oplossingen, maar biedt veel mensen ook meer kans voor een beter leven.

Visie

Onze oneindige ambitie is een kwalitatief leven voor onze medewerkers. Dit gunnen wij én wensen wij al onze waardevolle mensen toe en proberen wij te creëren door maatgerichte aanpak bij het bemachtigen van een werkplek en het creëren van nieuwe uitdagingen. Samenwerking met Ictoria B.V. betekent een aandeel in en een onmisbare bijdrage aan het creëren van mooie kansen voor onze talenten. Zij verdienen namelijk een mooie kans om waardevolle werkervaring op te doen en hun marktwaarde te verhogen door middel van scholing. Zo kunnen zij hun eigen inkomen genereren, maatschappelijke kosten beperken en deelnemen aan een inclusieve maatschappij; nu én in de toekomst.

Social Return on Investment

Naast Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan je als onderneming ook te maken krijgen met Social Return on Investment (SROI). Publieke opdrachtgevers, zoals gemeenten en overheidsinstanties, kunnen bij het verstrekken van een aanbesteding boven €250.000,- hierop aandringen. Zo willen zij opdrachtnemers stimuleren om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Voor een bedrijf betekent dit dat bij het aanbestede werk een deel van de aanneemsom (5%) of loonsom (7%) moet worden ingezet.
Er zijn talloze manieren om aan de verplichting rondom Social Return te voldoen. Het kan echter zijn dat je niet weet waar je moet beginnen of door de bomen het bos niet meer ziet.

Ictoria zorgt graag voor een oplossing. Wij hebben gemotiveerde talenten klaarstaan die tot de doelgroep behoren en direct van waarde zijn voor jouw bedrijf. Ook adviseren wij jou over het verder invullen van de opdracht, het creëren van duurzame werkplekken en het begeleiden van deze nieuwe werknemers.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Ictoria voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Nadia van den Heuvel

SPECIALIST CONSULTANCY & VERANDERMANAGEMENT

Yirka de Klerk

SPECIALIST GRAFISCHE VORMGEVING & WEBDESIGN

Herbert van den Heuvel

PROJECT MANAGER EN EIGENAAR

Tessa van Haren

ALLROUND MEDEWERKSTER

Janne Jacobs

GRAFISCHE VORMGEVER

Frank Teklenburg

COMMUNICATIESPECIALIST

Kim de Rooy

ALLROUND MEDEWERKSTER

Myrna Denen

CONTENTMAKER

Mason van Gasteren

STAGIAIRE

Roy Keunen

STAGIAIRE

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met Ictoria

Wil je dat jouw website, logo of content een hoger doel dient dan alleen jouw bedrijf? Gun jezelf een prachtig resultaat en doe tegelijk iets voor een ander.

Ictoria is dé ideale nieuwe sociale partner in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij werken met energieke en enthousiaste medewerkers die zich niet laten beperken door hun fysieke of mentale uitdaging. Zij hebben een enorme drive om als mens én als professional te streven naar een maximaal resultaat.

Samen met jou kunnen wij een driedimensionale impact maken op het gebied van participatie. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Ictoria voor jou kan betekenen? Neem dan hier contact met ons op of laat hiernaast je nummer achter.

Belverzoek aanvragen

Laat hieronder je telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ontwikkelingsdoelen

Sustainable Development Goals(ontwikkelingsdoelen)

Sustainable Development Goals (SDG) zijn een mondiaal kompas om van de wereld een betere plek te maken. Deze 17 doelen zijn in 2015 samengesteld door de Verenigde Naties en dienen als basis voor een betere toekomst in 2030. Ook Nederland doet hieraan mee.
De SDG’s van Ictoria
Ictoria is vanuit persoonlijke overtuiging opgestart om mensen die moeilijk aan werk komen een tweede kans te geven. Wij hebben de ambitie een samenleving te creëren waarbij niemand achterblijft en iedereen in staat is te bouwen aan een beter leven. Deze overtuiging in combinatie met onze unieke aanpak sluit naadloos aan bij deze door de VN gedefinieerde SDG’s.

1 – Geen armoede

Wij ondersteunen het recht dat iedereen de kans heeft om te werken zodat niemand door werkeloosheid, ziekte, ouderdom of handicap in armoede raakt.

4 – Kwaliteit onderwijs
Leerlingen uit het beroepsonderwijs krijgen als stagiaires bij Ictoria volop de mogelijkheid om zichzelf te ontplooien. Daarnaast stimuleren wij onze werknemers bij het volgen van een studie die zij kunnen gebruiken in hun professionele loopbaan.

8 – Eerlijk werk en economische groei
Wij zijn voor een productieve tewerkstelling en waardig werk voor vrouwen en mannen en personen met een fysieke- of mentale uitdaging. Denk hierbij vooral aan gelijk loon voor werk van gelijke waarde.

10 – Ongelijkheid verminderen
Ictoria is voor een inclusieve arbeidsmarkt waaraan iedereen optimaal kan bijdragen, ongeacht leeftijd, handicap, ras of seksuele voorkeur.

11 – Duurzame steden en gemeenschappen
Ictoria zet zich in voor sociale inclusiviteit zodat er een duurzame band ontstaat tussen mensen met diverse achtergronden.

12 – Verantwoorde consumptie en productie
Wij zijn voor duurzaam beheer en efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Daarom maken wij bij het produceren van onze producten gebruik van duurzame hulpmiddelen.
17 – Partnerschap om doelstellingen te bereiken
Wij werken samen met bedrijven en organisaties om de SDG-doelstellingen te bereiken en delen met hen onze ervaringen en expertise.
Skip to content