Waarom Ictoria?

Ictoria is dé ideale nieuwe sociale partner in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij werken met energieke en enthousiaste medewerkers die zich niet laten beperken door hun fysieke of mentale uitdaging. Zij hebben een enorme drive om als mens én als professional te streven naar een maximaal resultaat. Ictoria is gespecialiseerd op zowel offline- als online grafische vormgeving en alles op het gebied van online zichtbaarheid. Zo maken wij websites en webshops, beheren social media en verzorgen online marketing, waarbij wij onze kracht tonen met de combinatie van grafische vormgeving en online media.

Missie

Ictoria is betrokken, authentiek en open. Wij geloven in de kracht van de mens én in de kracht van onze waardevolle werknemers. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van grafische vormgeving, webdesign en communicatie- en marketingondersteuning voor bedrijven en overheid. Dit doen wij met medewerkers die een ‘vermeende’ afstand tot de arbeidsmarkt hebben vanwege een fysieke of mentale uitdaging.

Onze visie

Wij hebben de oneindige ambitie om voor onze collega’s een duurzaam en kwalitatief beter leven te creëren. Wij helpen hen op weg, door een maatgerichte aanpak bij het bemachtigen van een werkplek en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Zo worden maatschappelijke kosten beperkt, kunnen zij met hun eigen kennis en kunde een inkomen genereren en deelnemen aan een inclusieve maatschappij; nu én in de toekomst.

Social Return on Investment

Naast Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan je als onderneming ook te maken krijgen met Social Return on Investment (SROI). Publieke opdrachtgevers, zoals gemeenten en overheidsinstanties, kunnen bij het verstrekken van een aanbesteding boven €250.000,- hierop aandringen. Zo willen zij opdrachtnemers stimuleren om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Voor een bedrijf betekent dit dat bij het aanbestede werk een deel van de aanneemsom (5%) of loonsom (7%) moet worden ingezet.
Er zijn talloze manieren om aan de verplichting rondom Social Return te voldoen. Het kan echter zijn dat je niet weet waar je moet beginnen of door de bomen het bos niet meer ziet.

Ictoria zorgt graag voor een oplossing. Wij hebben gemotiveerde talenten klaarstaan die tot de doelgroep behoren en direct van waarde zijn voor jouw bedrijf. Ook adviseren wij jou over het verder invullen van de opdracht, het creëren van duurzame werkplekken en het begeleiden van deze nieuwe werknemers.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Ictoria voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Initiatiefnemers

Nadia van den Heuvel

Nadia van den Heuvel

CONSULTANCY & VERANDERMANAGEMENT SPECIALIST

Herbert van den Heuvel

Herbert van den Heuvel

PROJECT MANAGER EN EIGENAAR

Ondersteuning

Kim de Rooij

Kim de Rooy

ALLROUND MEDEWERKSTER

Tessa van Haren

Tessa van Haren

ALLROUND MEDEWERKSTER

Webdesign

René Derks

René Derks

WEBDESIGN SPECIALIST

Tim

Tim Smetsers

WEBDESIGN TRAINEE

Erik Aerts

Erik Aerts

WEBDESIGN TRAINEE

PascaleNalen zw

Pascale Nales

JUNIOR WEBDESIGNER

Tijs Kersten

Tijs Kersten

JUNIOR WEBDESIGNER

Marketing en communicatie

Koen Strik

Koen Strik

MARKETING SPECIALIST

Myrthe Huisman

Myrthe Huisman

MARKETING & COMMUNICATIE TRAINEE

Myrna

Myrna Denen

CONTENTMAKER

Saphira Kuijpers

Saphira Kuijpers

JUNIOR MARKETING MEDEWERKER

Foto medewerker Ictoria is onderweg!

Leon Korteweg

JUNIOR MARKETING MEDEWERKER

Grafische vormgeving

Jennifer Keen

Jennifer Keen

GRAFISCHE VORMGEVING

Janne Jacobs

Janne Jacobs

GRAFISCHE VORMGEVING

Maud Keijsers

Maud Keijsers

GRAFISCHE VORMGEVING

Kjeld Versleijen

Kjeld Versleijen

GRAFISCHE VORMGEVING

Marlon van den Broek

Marlon van den Broek

JUNIOR GRAFISCH VORMGEVER

Charissa Janssen

Charissa Janssen

JUNIOR GRAFISCH VORMGEVER

Foto medewerker Ictoria is onderweg!

Kay Josephs

JUNIOR GRAFISCH VORMGEVER

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met Ictoria

Wil je dat jouw website, logo of content een hoger doel dient dan alleen jouw bedrijf? Gun jezelf een prachtig resultaat en doe tegelijk iets voor een ander.

Ictoria is dé ideale nieuwe sociale partner in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij werken met energieke en enthousiaste medewerkers die zich niet laten beperken door hun fysieke of mentale uitdaging. Zij hebben een enorme drive om als mens én als professional te streven naar een maximaal resultaat.

Samen met jou kunnen wij een driedimensionale impact maken op het gebied van participatie. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Ictoria voor jou kan betekenen? Neem dan hier contact met ons op of laat hiernaast je nummer achter.

Belverzoek aanvragen

Laat hieronder je telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Ontwikkelingsdoelen

  Sustainable Development Goals (ontwikkelingsdoelen)

  Sustainable Development Goals (SDG) zijn een mondiaal kompas om van de wereld een betere plek te maken. Deze 17 doelen zijn in 2015 samengesteld door de Verenigde Naties en dienen als basis voor een betere toekomst in 2030. Ook Nederland doet hieraan mee.
  De SDG’s van Ictoria
  Ictoria is vanuit persoonlijke overtuiging opgestart om mensen die moeilijk aan werk komen een tweede kans te geven. Wij hebben de ambitie een samenleving te creëren waarbij niemand achterblijft en iedereen in staat is te bouwen aan een beter leven. Deze overtuiging in combinatie met onze unieke aanpak sluit naadloos aan bij deze door de VN gedefinieerde SDG’s.

  1 – Geen armoede

  Wij ondersteunen het recht dat iedereen de kans heeft om te werken zodat niemand door werkeloosheid, ziekte, ouderdom of handicap in armoede raakt.

  4 – Kwaliteit onderwijs
  Leerlingen uit het beroepsonderwijs krijgen als stagiaires bij Ictoria volop de mogelijkheid om zichzelf te ontplooien. Daarnaast stimuleren wij onze werknemers bij het volgen van een studie die zij kunnen gebruiken in hun professionele loopbaan.

  8 – Eerlijk werk en economische groei
  Wij zijn voor een productieve tewerkstelling en waardig werk voor vrouwen en mannen en personen met een fysieke- of mentale uitdaging. Denk hierbij vooral aan gelijk loon voor werk van gelijke waarde.

  10 – Ongelijkheid verminderen
  Ictoria is voor een inclusieve arbeidsmarkt waaraan iedereen optimaal kan bijdragen, ongeacht leeftijd, handicap, ras of seksuele voorkeur.

  11 – Duurzame steden en gemeenschappen
  Ictoria zet zich in voor sociale inclusiviteit zodat er een duurzame band ontstaat tussen mensen met diverse achtergronden.

  12 – Verantwoorde consumptie en productie
  Wij zijn voor duurzaam beheer en efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Daarom maken wij bij het produceren van onze producten gebruik van duurzame hulpmiddelen.
  17 – Partnerschap om doelstellingen te bereiken
  Wij werken samen met bedrijven en organisaties om de SDG-doelstellingen te bereiken en delen met hen onze ervaringen en expertise.
  Skip to content