Webhosting

Webhosting van Ictoria zorgt voor een stabiele en veilige omgeving voor al uw internetactiviteiten. Als eigenaar van een website of webshop wil je altijd dat deze bereikbaar is voor al je bezoekers. Om dit mogelijk te maken biedt Ictoria jou webhosting aan. Hieronder leggen wij je meer uit over webhosting.

Webhosting van Ictoria zorgt voor een stabiele en veilige omgeving voor al uw internetactiviteiten. Als eigenaar van een website of webshop wil je altijd dat deze bereikbaar is voor al je bezoekers. Om dit mogelijk te maken biedt Ictoria jou webhosting aan. Hieronder leggen wij je meer uit over webhosting.

Wat is webhosting?

Als je een website of webshop wil maken heb je webhosting nodig. Het is het onderbrengen van je site op een externe computer (server) die altijd verbonden is met het internet en altijd aan staat. Zo is je website bereikbaar voor letterlijk iedereen.

Helaas worden er iedere dag websites gehackt. Daarom is veiligheid en beveiliging van je server erg belangrijk. De snelle en stabiele servers van Ictoria worden continu gemonitord en zo komen eventuele problemen vroegtijdig in beeld. Op deze manier worden hackers vakkundig buiten de deur gehouden en is jouw website veilig online.

Professioneel mailadres met webhosting

Naast alle voordelen met betrekking tot veiligheid en beveiliging van je website, zitten er nog meer voordelen aan webhosting bij Ictoria. Een daarvan is dat je een professioneel mailadres kan aanmaken. Normaal gesproken heeft iemand zonder professioneel mailadres een adres dat eindigt op @gmail.com, @home.nl of andere mailbedrijven. Door webhosting af te nemen kom je gelijk in aanmerking voor een professioneel mailadres met jouw domeinnaam. Dit betekent dat jij in plaats van [email protected] een mailadres kan aanmaken zoals [email protected]. Dit komt een stuk professioneler over naar jouw potentiële klanten wat voor meer vertrouwen kan zorgen.

Als je eenmaal een professioneel mailadres hebt, wil je dat deze net als jouw website niet gehackt kan worden. Daarom is ook een virusvrije omgeving van jouw mailadressen van groot belang. Ook dit is inbegrepen bij de webhosting van Ictoria.

Webhosting - Ictroria.nl

Contactformulier


Wil je persoonlijk advies of ben je nóg nieuwsgieriger geworden naar de mogelijkheden? Dan kan je nu contact met ons opnemen of een offerte aanvragen!

Wordpress beheer - Ictoria.nl

WordPress beheer

Heb je al een WordPress website en moet je steeds voor elke kleine wijziging betalen? Weet je niet zeker of je website en de bijbehorende mailaccounts veilig zijn? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van WordPress Beheer!

Website - Ictoria.nl

Website

Als bedrijf of stichting kan je tegenwoordig niet meer zonder een goede duidelijke website. Onze specialisten ontwerpen voor jou een ijzersterke website op maat. Meer weten? Lees dan hier meer over een website laten maken.

Extranet - Ictoria.nl

Extranet

Wil jij jouw sociale media omhoogtrekken naar een volgend niveau? Wacht dan niet langer en lees nu hier hoe wij te werk gaan en jouw sociale media kunnen optimaliseren.

Ga naar de inhoud