Webhosting

Als eigenaar van een website of webshop wil je altijd dat deze bereikbaar is voor al je bezoekers. Daarnaast is webhosting handig Om dit mogelijk te maken biedt Ictoria jou webhosting aan. Hieronder leggen wij je meer uit over webhosting.

Webhosting Ictoria

Wat is webhosting?

Als je een website of webshop wil maken heb je webhosting nodig. Het is het onderbrengen van je site op een externe computer (server) die altijd verbonden is met het internet en altijd aan staat. Zo is je website bereikbaar voor letterlijk iedereen. Dat is alleen niet altijd wat je wil. Momenteel worden er iedere dag nog steeds websites gehackt. Je wilt natuurlijk niet dat jouw website gehackt wordt. Daarom is veiligheid en beveiliging van je server erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat jouw website niet gehackt kan worden.

Professioneel mailadres met webhosting

Naast alle voordelen met betrekking tot veiligheid en beveiliging van je website, zitten er nog meer voordelen aan webhosting. Een daarvan is dat je een professioneel mailadres kan aanmaken. Normaal gesproken heeft iemand zonder professioneel mailadres een adres dat eindigt op @gmail.com, @home.nl of andere mailbedrijven. Door webhosting af te nemen kom je gelijk in aanmerking tot een professioneel mailadres met jouw domeinnaam. Dit betekent dat jij in plaats van ictoriabv@gmail.com een mailadres kan aanmaken zoals info@ictoria.nl. Dit komt een stuk professioneler over naar jouw potentiële klanten wat voor meer vertrouwen kan zorgen.

Als je eenmaal een professioneel mailadres hebt, wil je dat deze net als jouw website niet gehackt kan worden. Daarom is ook een virusvrije omgeving van jouw mailadressen van groot belang. Ook dit is inbegrepen bij webhosting alleen is het wel van belang dat jouw webhosting goed is.

Webhosting

Wil je persoonlijk advies of ben je nóg nieuwsgieriger geworden naar de mogelijkheden? Dan kan je nu contact met ons opnemen of een offerte aanvragen!

Skip to content