SEA

SEA verbeteren, maar heb je de expertise niet? Wij helpen jou graag bij het opzetten en verbeteren van jouw SEA-campagnes!

95% van de Nederlandse bevolking gebruikt regelmatig Google. Je kan via dit platform dus iedere doelgroep bereiken. Dit betekent ook dat er veel bedrijven zijn die zo goed mogelijk zichtbaar willen zijn voor deze doelgroep. Dit kan organisch zijn (SEO) of betaald zijn (SEA). De concurrentie is hoog en daarom is het van belang om naast je SEO ook je SEA op orde te hebben. Wees nu dus je concurrentie voor en doe wat aan je SEA!

Wat is SEA?

SEA, oftewel Search Engine Advertising is het verbeteren van de betaalde resultaten in Google. In de zoekresultaten van Google wordt er onderscheid gemaakt tussen betaalde en organische resultaten. Helemaal bovenaan de pagina staan de betaalde resultaten. Dit zijn dus de eerste resultaten die een gebruiker ziet als hij een zoekwoord intypt op Google. Het nadeel hier is dat je voor de plekken moet betalen. Dit verschilt per zoekwoord en hoeveel concurrenten op dit zoekwoord willen adverteren. Naast het bieden van een hoge prijs is een goede advertentie veel belangrijker.

Een advertentie die goed aansluit op jouw doelgroep en de voorwaarden van Google zorgen ervoor dat jouw advertentie een betere prestatie levert. Een goede prestatie kan op verschillende manieren opgevat worden. Dit ligt compleet aan het doel van jouw campagne. Bijvoorbeeld: als je jouw SEA gericht wil hebben op meer klanten op het zoekwoord ‘website laten maken’ dan is het belangrijk dat de advertentie conversiegericht is.

SEA Ictoria.nl

Waarom zou jij voor ons kiezen?

Met Ictoria heb jij dé sociale partner van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in huis. Door middel van persoonlijke begeleiding en duidelijke inzichten zorgen wij ervoor dat wij de ideale partner voor jou zijn. Hierdoor kunnen wij er ook voor zorgen dat we de juiste aanpak van jouw SEA uitvoeren.

Naast Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan je als onderneming in samenwerking met Ictoria ook nog eens te maken krijgen met Social Return on Investment (SROI). Dit houdt in dat publieke opdrachtgevers zoals gemeenten en overheidsinstanties, bij het verstrekken van een aanbesteding boven €250.000 hierop kunnen aandringen. Zo proberen ze opdrachtnemers te stimuleren om personen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Voor jouw bedrijf betekent dit dat bij het aanbestede werk een deel van de aanneemsom (5%) of loonsom (7%) moet worden ingezet.

Wat kunnen wij jou bieden?

Wanneer je gebruik maakt van advertenties binnen een zoekmachine wil je natuurlijk waar voor je geld. Je wil zo efficiënt mogelijke advertenties draaien waar je het meeste rendement uit haalt. Binnen ons aanbod van SEA maken wij onderscheid tussen bedrijven die nog nooit te maken hebben gehad met SEA en bedrijven die al wel te maken hebben gehad met SEA.

SEA Starterspakket

Een SEA Starterspakket is bedoeld voor bedrijven die nog geen campagnes draaien. Met een SEA Starterspakket zorgen wij voor de juiste start van jouw zoekmachineadvertenties. Vooraf kijken we samen met jou wat het doel van de campagne is. Vervolgens kijken wij door middel van welke zoekwoorden deze campagnes succesvol kunnen zijn. Hierna komt het uitvoerwerk; we stellen jouw eerste campagnes in en monitoren dit de eerste maand. Hierdoor heb je de perfecte start van jouw allereerste SEA campagnes.

Maandelijkse SEA

Door constante monitoring zorg jij ervoor dat jouw advertenties geoptimaliseerd kunnen worden zodat je met zo laag mogelijke kosten, zo veel mogelijk mensen bereikt. Dit is dus niet een eenmalige uitvoering, maar iets wat je moet bijhouden. Met maandelijkse SEA zorgen wij ervoor dat jouw advertenties steeds aangepast en geoptimaliseerd worden voor jouw doelstellingen. Iedere maand laten wij in een rapportage zien wat we precies gedaan hebben en wat de verbeteringen zijn. Je zit nergens aan vast en je kan op ieder moment uitstappen, waardoor je weinig risico loopt.

Start dus nu met jouw SEA en neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor de mogelijkheden bij jouw website!

SEA Starterspakket

Maandelijkse SEA

Contactformulier


Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

SEO - Ictoria.nl

SEO

Wil jij jouw bedrijf beter vindbaar maken voor jouw doelgroep op het internet? Door goede monitoring en advies zorgen wij voor een goede SEO van jouw website. Meer weten? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van SEO.

Sociale Media

Wil jij jouw sociale media omhoogtrekken naar een volgend niveau? Wacht dan niet langer en lees nu hier hoe wij te werk gaan en jouw sociale media kunnen optimaliseren.

Marketing & Communicatie

Ieder bedrijf wil natuurlijk goed zichtbaar zijn online. Maar hoe kan je dit nou goed laten zien? Ictoria kan daar bij helpen. Meer weten? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van marketing en communicatie bij Ictoria!

Ga naar de inhoud