Marketing & Communicatie

Marketing & communicatie, maar waarom? Een goed verhaal moet verteld worden en blijven hangen. Ons team van content beheerders schrijft heldere teksten en maakt bijpassende media om jouw klanten op de hoogte te houden van al jouw successen.

Het grafisch team van Ictoria kan van alles maken en ontwerpen. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe huisstijl, drukwerk of een digitale vormgeving voor op jouw website. Bij Ictoria is veel mogelijk. Wij kijken welke van onze experts het beste resultaat kan leveren dat aansluit bij jouw wensen.

Wat maakt jou uniek?

Iedere onderneming heeft iets speciaals en dit wil je natuurlijk ook uitdragen. Daarom gaan wij (marketing & communicatie) samen met jou op zoek naar wat jouw bedrijf zo uniek maakt. Zo creëren wij een duidelijke strategie waar onze content specialisten mee aan de slag gaan.

Social Media management

Een post op Facebook, een fraaie foto op Instagram of misschien toch een blogpost op LinkedIn? Het is niet gemakkelijk om naast je normale werkzaamheden ook nog eens jouw sociale media bij te houden.

Gelukkig kunnen onze content beheerders deze zorg uit handen nemen. Zij zorgen met een heldere planning ervoor dat jouw onderneming onafgebroken online aanwezig is. Daarnaast helpen zij jou met ijzersterke teksten en bijpassende media zodat jouw website beter wordt bezocht.

Marketing & Communicatie - Ictoria.nl

Maatwerk voor jouw website

Een originele inhoud van je website telt! Daarom schrijven onze content specialisten frisse en verrassende teksten en creëren zij afbeeldingen en video’s die daarbij passen. Hiermee zorgen zij ervoor dat het op jouw website nooit een saaie boel wordt

Onze content specialisten werken nauw samen met onze grafische vormgevers. Zo hebben de ontwerpen altijd de hoogste kwaliteit en een herkenbare uitstraling.

Waar kunnen we je bij helpen?

Contactformulier


Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Emailmarketing

Ben je op zoek naar een manier om jouw huidige klanten te informeren? Lees dan nu hier hoe je door middel van goede e-mailmarketing/nieuwsbrief jouw klanten op de hoogte kan houden van de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Sociale Media

Wil jij jouw sociale media omhoogtrekken naar een volgend niveau? Wacht dan niet langer en lees nu hier hoe wij te werk gaan en jouw sociale media kunnen optimaliseren.

Extranet - Ictoria.nl

"Extranet"

Wil jij jouw sociale media omhoogtrekken naar een volgend niveau? Wacht dan niet langer en lees nu hier hoe wij te werk gaan en jouw sociale media kunnen optimaliseren.

Ga naar de inhoud