Ictoria Diensten

Webdesign

Ictoria heeft een team van enthousiaste webdesigners en creatieve ontwerpers tot haar beschikking. Zij zorgen voor een passende website met eigen karakter volgens de huidige standaarden en geheel gepersonaliseerd.

Website

Als ondernemer of stichting kan je tegenwoordig niet meer zonder een goede duidelijke website. Onze specialisten ontwerpen voor jou een ijzersterke website op maat. Zij maken voor jou een visueel concept, zodat je snel een beeld hebt van wat je krijgt. Aan de hand daarvan gaan wij voor jou aan de slag zodat jouw nieuwe website het verschil kan maken.

Heb je al een website? Dan optimaliseren wij hem graag voor je volgens de laatste maatstaven. Zo is jouw site beter bereikbaar en haal je er het maximale uit.

Webshop

Wil je direct online verkopen? Dat kan! Wij maken voor jou een mooie intuïtieve webshop zodat jouw klanten snel en eenvoudig producten of diensten kunnen bestellen. Hierbij maken wij voor jou een koppeling naar bijvoorbeeld iDeal, een voorraadbeheersysteem of een koppeling met jouw administratie. ​

Nieuwsgierig geworden naar jouw nieuwe website of webshop? Neem dan contact met ons op.

Wat kan je verder van onze webdesigners verwachten?

 • Technische veilige site
 • Conform huidige standaarden
 • Een responsive site zodat deze ook mobiel duidelijk zichtbaar is
 • Wekelijkse updates
 • Ruime keuze in functionaliteit

Ictoria Diensten

Grafische Vormgeving

Het grafisch team van Ictoria kan alles maken en ontwerpen. Of het nu een nieuwe huisstijl is, drukwerk zoals folders en flyers, mokken of juist een eBook of een digitale vormgeving op uw website. Wij kijken welke persoon het beste bij u past en zij maakt uw grafisch werk en zal u verassen!

Laat je verrassen door de creatieve geesten van onze grafisch ontwerpers. Zij zorgen voor een frisse uitstraling van jouw bedrijf. Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl, drukwerk of de vormgeving van jouw website.

Onze innovatieve medewerkers hebben volop ervaring in het creëren van originele ontwerpen voor folders, flyers, visitekaartjes, mokken of eBooks. Wij kijken welk persoon het beste bij jou en de opdracht past en hij of zij gaat voor jou aan de slag. 

Wil je voorbeelden zien? Kijk dan in onze portfolio.

Interesse in een nieuwe huisstijl of folder? Neem dan contact met ons op.

Hoe maken wij jouw ontwerp?

Als je interesse hebt in een van onze producten vragen wij als eerste naar jouw input. Jij weet ten slotte wat jij wilt. Aan de hand van jouw voorkeuren omtrent kleuren, afmetingen en afbeeldingen gaat de vormgever aan het werk.

Als de opzet klaar is leveren wij een aantal concepten aan waaruit je mag kiezen. Na jouw feedback wordt het design aangepast en komt er een definitief ontwerp. Deze gaat dan naar de drukker (indien nodig) en binnen een aantal werkdagen heb jij een schitterend nieuw product in huis.

Ictoria Diensten

Videodesign

Ben je trots op je bedrijf? Wil je laten zien wat je doet en waar je voor staat? 

Nu we allemaal wat minder mobiel zijn vanwege corona, kan een bedrijfsfilm de perfecte manier zijn om jouw bedrijf te laten zien. Zo geef je potentiële klanten en medewerkers een concreet beeld. En wij kunnen je helpen deze film te maken en onder de aandacht te brengen. In overleg met jou maken we een script, filmen we het materiaal, en maken we er een wervende en wervelende film van. En vervolgens kunnen we er ook nog voor zorgen dat jouw film, en daarmee jouw bedrijf, de aandacht weet te trekken. Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van wat je wil. Heb je zelf al duidelijke ideeën oven wat je wil, of laat je het liever aan ons over?

Nieuwsgierig geworden naar jouw nieuwe website of webshop? Neem dan contact met ons op.

Wat kan je verder van ons verwachten?

 • Afstemming over de beste oplossingen voor jou
 • Een professionele bedrijfsfilm die laat zien waar jij voor staat
 • Of gewoon een korte promo voor op je sociale media

Ictoria Diensten

Content beheer

Een goed verhaal moet verteld worden en blijven hangen. Ons team van contentbeheerders schrijft heldere teksten en maakt bijpassende media om jouw klanten op de hoogte te houden van al jouw successen.  

Wat maakt jou uniek? 

Iedere onderneming heeft iets speciaals en dit wil je natuurlijk ook uitdragen. Daarom gaan wij samen met jou op zoek naar wat jouw bedrijf zo uniek maakt. Wij creëren een duidelijke strategie waarmee onze contentbeheerders aan de slag gaan 

Maatwerk voor jouw website 

Onze contentspecialisten maken een planning, schrijven ijzersterke teksten en creëren bijpassende media voor jouw bedrijfswebsite en/of social media, zoals Facebook en LinkedIn. Hierbij wordt nauw samengewerkt met onze grafische vormgevers zodat de content een herkenbare uitstraling heeft. Zo haal je het maximale uit je bezoekers en volgers.  

Wil je weten wat voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat kan je verder van ons team verwachten?

 • Afstemming over goede teksten
 • Persoonlijke banners voor social media
 • Passend in jouw huisstijl
 • Kloppende plaatjes, animaties, filmpjes en foto’s bij de teksten

Ictoria Diensten

Advies & Begeleiding

Ictoria werkt ook in opdracht op locatie om zo een collega van het betreffende bedrijf te begeleiden en te ondersteunen in het uitoefenen van het werk. Daarbij ondersteunen wij de collega met de vermeende afstand maar ook zijn of haar directe collega’s en leidinggevenden.

Ictoria is ontstaan uit een persoonlijke overtuiging: als je mensen in hun kracht zet, kan een handicap juist een gave zijn, en geen beperking. Om het beste uit werknemer en werkgever te halen staan wij je graag bij met advies en persoonlijke begeleiding.

Zo helpen wij je als werkgever bij een banenafspraak met je talentvolle werkkracht en zorgen voor een duurzame inzetbaarheid. Daarnaast begeleiden wij de ook de werknemer zodat hij of zij zich optimaal gemotiveerd is om een goed product of dienst te leveren.

“Ictoria heeft voor mij vanaf dag 1 deuren geopend, letterlijk en figuurlijk.”

Heb je als organisatie behoefte aan advies over participatie, inclusiviteit en over het scouten en behouden van talenten? Neem dan contact met ons op.

Wij leveren onder andere:

Wij werken samen met:

Skip to content