Sociale media

Iedere onderneming heeft iets speciaals en dit wil je natuurlijk ook uitdragen. Dit kan op allerlei verschillende manieren waaronder sociale media. Via sociale media kan je verschillende soorten doelgroepen bereiken. Met het maken van een online strategie is het van belang om veel verschillende vragen te beantwoorden. Is jouw doelgroep bijvoorbeeld vaak actief op Facebook of juist op LinkedIn?

Waarom actief op sociale media?

73% van de marketeers is van mening dat de activiteiten via sociale media marketingeffectief zijn. Daarnaast is een gemiddeld persoon 3 uur per dag bezig met sociale media. Aan deze cijfers te zien, is het dus voor ieder bedrijf interessant om te starten met sociale media marketing. Je kan via de verschillende sociale platforms jouw doelgroep bereiken. Met wat creatieve berichten kan je zo uiteindelijk zorgen voor extra klanten en naamsbekendheid.

Sociale media bij Ictoria

Bij heel veel verschillende bureaus kan je je sociale media uitbesteden als bedrijf. Daarom is het van belang om te weten wat precies de voordelen zijn bij een bepaald bureau. Hieronder staan de voordelen van sociale media door Ictoria:

Social Media - Ictoria.nl

Samen met jou kijken wij naar wat de doelen zijn van het inzetten van sociale media. We luisteren aandachtig naar jouw voorkeuren op het gebied van berichten en passen onze ervaring toe. Hierdoor weet jij gelijk wat je van ons kan verwachten en wat wij jou kunnen bieden.

We kijken en monitoren speciaal voor jou wanneer het verstandig is om op sociale media berichten te plaatsen. Hierbij kijken we eerst naar onze eigen ervaring en stellen we dit later bij wanneer er meer data bekend is. Wanneer wij merken dat bepaalde dagen of uren beter werken, passen we dit gelijk aan en bekijken we de resultaten.

Per bericht kijken wij hoe deze heeft gepresteerd. Wanneer bepaalde berichten goed presteren, spelen wij hierop in en zorgen wij voor een maximaal resultaat. Er wordt veel getest met wat er precies werkt en wat niet werkt om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw doelgroep.

Iedere maand stellen wij voor jou alle resultaten op met betrekking tot de activiteiten op het gebied van sociale media. In deze rapportage zie je wat we gedaan hebben en welke resultaten wij hiermee hebben geboekt.

Naast de normale berichten op sociale media kan je hier ook op adverteren. Door te adverteren op sociale media kan je een andere doelgroep bereiken en hier wellicht klanten uithalen. Door onze ervaring kunnen wij goede advertenties neerzetten die perfect aansluiten bij jouw doelgroep.

Contactformulier


Ben je nieuwsgierig geworden van de mogelijkheden van sociale media uitbesteden bij Ictoria? Neem dan nu contact met ons op of vraag een offerte aan!

Emailmarketing

Ben je op zoek naar een manier om jouw huidige klanten te informeren? Lees dan nu hier hoe je door middel van goede e-mailmarketing/nieuwsbrief jouw klanten op de hoogte kan houden van de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Intranet - Ictoria.nl

Intranet

Wil jij jouw interne communicatie verbeteren? Laat dan nu jouw intranet maken! Door middel van een intranet heeft jouw bedrijf een eigen website waar je alle interne informatie kwijt kan, zodat iedereen van alle activiteiten op de hoogte is.

Extranet - Ictoria.nl

Extranet

Wil jij jouw sociale media omhoogtrekken naar een volgend niveau? Wacht dan niet langer en lees nu hier hoe wij te werk gaan en jouw sociale media kunnen optimaliseren.

Ga naar de inhoud