WordPress beheer

WordPress beheer is belangrijk. WordPress is het meeste gebruikte contentmanagementsysteem bij websites. De kans is dus groot dat ook jouw site hierop draait. Het bijhouden van WordPress kan veel onnodige tijd en energie kosten. Gelukkig kunnen onze WordPress-specialisten jou hierbij helpen.

Met ons WordPress-beheerpakket nemen voor een vast bedrag per jaar het onderhoud van jou over. Dit is voor jou een zorg minder en zo verbeter je ook nog meteen de veiligheid van je website en de bijbehorende mailaccounts.

Wordpress beheer? Ictoria in Boxmeer!

Waarom is het updaten WordPress belangrijk?

Een verouderde versie van WordPress kan voor veel ongemakken zorgen. Als je het updaten te lang uitstelt werken bepaalde functies en thema’s niet meer. Hierdoor kan het zomaar gebeuren dat je gehele website offline gaat en je niet meer bereikbaar bent.

Daarnaast zijn er vele hackers actief die iedere mogelijkheid aangrijpen om jouw website over te nemen. WordPress doet regelmatig een veiligheidsupdate zodat zij geen kans krijgen. Het is dus belangrijk dat jouw website draait op de laatste versie van het contentmanagementsysteem.

Wekelijkse back-up

Het kan voorkomen dat er iets op jouw website verkeerd gaat. Dan is een back-up van levensbelang. Wij maken wekelijks een veiligheidskopie van je website zodat je zo min mogelijk data verliest en je site zo spoedig mogelijk weer bereikbaar is.

Houd je website up-to-date

Klopt een stuk tekst op je website niet meer of staat er een oude foto op? Geen nood. Met het WordPress-beheerpakket van Ictoria krijg je van ons twee gratis contentwijzigingen per maand. Zo kan je regelmatig een stuk tekst vervangen of een nieuwe foto plaatsen zonder bijkomende kosten.

Wordpress beheer? Ictoria in Boxmeer!

Wat zit er in het WordPress-beheerpakket?

Ben je inmiddels benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan voor persoonlijk advies contact met ons op of vraag een offerte aan!

Skip to content