WordPress beheer

WordPress beheer is belangrijk. WordPress is het meeste gebruikte contentmanagementsysteem bij websites. De kans is dus groot dat ook jouw site hierop draait. Het bijhouden van WordPress kan veel onnodige tijd en energie kosten. Gelukkig kunnen onze WordPress-specialisten jou hierbij helpen.

Met ons WordPress-beheerpakket nemen wij voor een vast bedrag per jaar het onderhoud van jou over. Dit is voor jou een zorg minder en zo verbeter je ook nog meteen de veiligheid van je website en de bijbehorende mailaccounts.

Waarom is het updaten WordPress belangrijk?

Een verouderde versie van WordPress kan voor veel ongemakken zorgen. Als je het updaten te lang uitstelt werken bepaalde functies en thema’s niet meer. Hierdoor kan het zomaar gebeuren dat je gehele website offline gaat en je niet meer bereikbaar bent.

Daarnaast zijn er vele hackers actief die iedere mogelijkheid aangrijpen om jouw website over te nemen. WordPress doet regelmatig een veiligheidsupdate zodat zij geen kans krijgen. Het is dus belangrijk dat jouw website draait op de laatste versie van het contentmanagementsysteem.
Met het WordPress beheer van Ictoria blijven we dit voor.

Dagelijkse back-up

Het kan voorkomen dat er iets op jouw website verkeerd gaat. Dan is een back-up van levensbelang. Wij maken dagelijks een veiligheidskopie van je website zodat je zo min mogelijk data verliest en je site zo spoedig mogelijk weer bereikbaar is.
Wordpress beheer

Houd je website up-to-date

Klopt een stuk tekst op je website niet meer of staat er een oude foto op? Geen nood. Met het WordPress-beheerpakket van Ictoria krijg je van ons twee gratis contentwijzigingen per maand. Zo kan je regelmatig een stuk tekst vervangen of een nieuwe foto plaatsen zonder bijkomende kosten.

Wat zit er in het WordPress-beheerpakket?

Contactformulier


Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Webhosting - Ictoria.nl

Webhosting

Op zoek naar een snelle, stabiele en mega veilige server voor jouw website zodat iedereen jouw website kan bereiken? Of wil je juist een professioneel mailadres? Lees dan nu hier meer over de mogelijkheden van webhosting bij Ictoria!

Website - Ictoria.nl

Website

Als bedrijf of stichting kan je tegenwoordig niet meer zonder een goede duidelijke website. Onze specialisten ontwerpen voor jou een ijzersterke website op maat. Meer weten? Lees dan hier meer over een website laten maken.

Webshop - Ictoria.nl

Webshop

Wil je direct online verkopen? Dat kan! Wij maken voor jou een mooie, duidelijke en snelle webshop zodat jouw klanten snel en eenvoudig producten of diensten kunnen bestellen. Meer weten? Lees dan hier meer over een webshop laten maken.

Ga naar de inhoud