paarse blob hoek
oranje blob boven icoontjes

Geen klanten maar partners

Bij Ictoria spreken we niet over klanten. Wij spreken liever over partners. Mede doordat zij ervoor kiezen om met Ictoria samen te werken kunnen we samen nog veel meer impact maken.
Zie in onze portfolio hieronder welke mede impactmakers jou al voor gingen:

De Oude Keuken

De Oude Keuken is een restaurant/grand-café gevestigd in Castricum. De mensen die hier in dienst zijn hebben vaak een afstand tot de arbeidsmarkt.  

Ictoria heeft voor De Oude Keuken meerdere diensten mogen verrichten. Denk hierbij aan het verzorgen van de website, het maken van nieuwe foto’s en het schrijven van content.  

Heeft jouw organisatie ook nieuwe bedrijfsfoto’s of iets anders nodig? Ons team staat al in de startblokken om hiermee te beginnen! Waar wacht je nog op? 

icoon driehoek
icoon vierkant

Buiten.thuis.zijn

Bij Buiten.thuis.zijn worden (jong)volwassenen begeleid die om welke reden dan ook geen goede aansluiting binnen de maatschappij vinden door middel van krachtbesteding. Dit gebeurt allemaal in een omgeving vol natuur.

Om hun doel nog beter aan de buitenwereld te laten zien heeft Ictoria voor Buiten.thuis.zijn een bedrijfsvideo mogen maken.

Bedrijfsvideo’s zijn een goede tool om een organisatie te introduceren of om informatie te geven over de diensten.

Onze mensen geven je graag meer informatie over dit onderwerp. Zien we je snel bij Ictoria?

icoon t

Pink Camel

Bij Pink Camel houden de medewerkers zich bezig met begeleiden van bedrijven die verandering willen doorvoeren op systematisch-, procesmatig-, technologisch- en menselijk vlak.

Voor Pink Camel heeft ons team zich bezig mogen houden met het ontwerpen van goodies zoals drinkbekers, notitieboekjes en sleutelkoorden. Daarnaast hebben wij ook het geluk gehad om folders en een website te mogen maken.

Al deze middelen zorgen ervoor dat de klanten van Pink Camel kennis kunnen maken met het merk.

Wil jij dat onze grafische vormgevers ook voor jouw bedrijf goodies ontwerpen? Neem dan contact met ons op!

icoon wifi
icoon facebook
icoon boog
paarse blob links 1

Bos de woonprofessionals

Bos de woonprofessionals is te vinden in Boxmeer. Je kunt hier terecht voor alles op het gebied van interieur, verf, raamdecoratie en nog veel meer.

Heb je de advertentie van Bos voorbij zien komen in de krant? Of heb je de flyer in de brievenbus gehad? Deze zijn gemaakt door Ictoria.

Wil jij ook zo’n mooie flyer? Kom dan langs bij Ictoria!

icoon pijltje
instagram icon

Studio Indruk

Studio Indruk wordt gerund door fotografe Linda van Spijk. Om de mooie foto’s van Linda nog beter tot zijn recht te laten komen heeft Ictoria.nl een website voor Studio Indruk gemaakt.  

Met een goede website kan je de sfeer van jouw bedrijf laten zien en potentiële klanten van informatie voorzien.  

Wil jij ook een nieuwe website voor jouw onderneming? Neem dan contact op met onze webdesigners!  

icoon driehoek
icoon t
icoon vierkant

Lunchcafé eXtra

Bij lunchcafé eXtra in Gennep kan je lekker en betaalbaar lunchen. Ook voor kleine recepties en feesten kan je bij lunchcafé eXtra terecht. Het café biedt onder andere werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Wij zijn trots dat we de kans hebben gekregen om voor zo’n mooi initiatief een website hebben mogen maken.  

Benieuwd wat Ictoria voor jou website kan betekenen? Onze webdesigners staan voor je klaar!