Geen klanten maar partners

Bij Ictoria spreken we niet over klanten. Wij spreken liever over partners. Mede doordat zij ervoor kiezen om met Ictoria samen te werken kunnen we samen nog veel meer impact maken.
Zie in onze portfolio hieronder welke mede impactmakers jou al voor gingen:

De Oude Keuken

De Oude Keuken is een restaurant/grand-café gevestigd in Castricum. De mensen die hier in dienst zijn hebben vaak een afstand tot de arbeidsmarkt. Doormiddel van leer- en werktrajecten krijgen de medewerkers de kans om zich op verschillende gebieden te ontwikkelen.

Ictoria heeft voor De Oude Keuken meerdere diensten mogen verrichten om het hele brand een upgrade te geven. De website, sociale media huisstijl, offertebladen en cadeaubon zijn allemaal ontworpen door het team van Ictoria.

Pink Camel

Pink Camel is een online consultancybureau. Bij Pink Camel houden de medewerkers zich bezig met begeleiden van bedrijven die verandering willen doorvoeren op systematisch-, procesmatig-, technologisch- en menselijk vlak.

Voor Pink Camel heeft ons team zich bezig mogen houden met het ontwerpen van het gehele brand zoals de website, huisstijl en social media. Maar daarnaast hebben we ons ook bezig gehouden met het maken van leuke goodies zoals drinkbekers, een beurswand en zelfs een award die zij hebben uitgereikt aan hun partners.
Al deze middelen zorgen ervoor dat de klanten van Pink Camel kennis kunnen maken met het merk.

Bos de woonprofessionals

Bos de woonprofessionals is te vinden in Boxmeer. Je kunt hier terecht voor alles op het gebied van interieur, verf, raamdecoratie en nog veel meer.

Heb je de advertentie van Bos voorbij zien komen in de krant? Of heb je de flyer in de brievenbus gehad? Deze zijn gemaakt door Ictoria.

Wil jij ook zo’n mooie flyer? Kom dan langs bij Ictoria!

Studio Indruk

Studio Indruk wordt gerund door fotografe Linda van Spijk. Om de mooie foto’s van Linda nog beter tot zijn recht te laten komen heeft Ictoria.nl een website voor Studio Indruk gemaakt.  

Met een goede website kan je de sfeer van jouw bedrijf laten zien en potentiële klanten van informatie voorzien.  

Wil jij ook een nieuwe website voor jouw onderneming? Neem dan contact op met onze webdesigners!  

Kabouterpad

Het Kabouterpad is een speurtocht met pedagogische meerwaarde voor de jongste inwoners van Boxmeer. Het is natuurlijk de bedoeling dat er zo veel mogelijk kinderen het plezier van de speurtocht kunnen ervaren. Om hier meer bekendheid voor te creëren hebben we een website gemaakt. Op deze website vind je tips van kabouter Niro, de route en leuke kleurplaten.

Ook voor de niet online gebruikers heeft Ictoria.nl iets verzorgd. Namelijk stickers, een prentenboek met een button als prijs en een pagina in het regionale magazine Topic.

Topic!

Als je in de omgeving Boxmeer woont dan heb je vast wel eens van het online magazine Topic! gehoord. Om de wintereditie op te maken heeft het magazine de hulp van Ictoria.nl ingeschakeld.

De grafische opmaak van deze editie lag daarom in handen van onze eigen Margot.

VSO Werkt!

Een banenmarkt om te laten zien wat je allemaal kan worden. Verschillende speciaal onderwijs scholen bundelen hun krachten om deze markt te organiseren.

Ictoria helpt hierbij met de aankleding en het online gedeelte. Denk aan een website, website, brochure en flyers. Maar ook spullen voor op het evenement zoals een bordspel en polsbandjes.

8Zorg

Ook zorgmedewerkers hebben een verzekering nodig. 8Zorg is een verzekering speciaal voor zorgpersoneel. Ictoria.nl kreeg de opdracht om voor hun website een mooie huisstijl te ontwerpen om hun klanten het gevoel te geven dat zij ook minimaal een acht verdienen.

In het ontwerp van zowel de website, maar ook de banners en flyers hebben wij cirkels laten terugkomen om de verbinding terug te laten komen.

Bento frisdranken

Om je product goed te verkopen is een webshop tegenwoordig onmisbaar. Daarom klopte Bento Frisdranken bij ons aan.

Bento Frisdranken is een winkel in Schaijk die uitsluitend trayen frisdrank verkoopt. Het team van Ictoria.nl heeft voor hen een website met bijbehorende webshop gemaakt.

Beursmateriaal

Ictoria is met enige regelmaat op een beurs te vinden. Om onszelf hier goed te promoten maken we gebruik van verschillende banners en ander beursmateriaal. Al deze designs zijn natuurlijk gemaakt door onze eigen grafische vormgevers.

Citydeal

Bij Ictoria krijgen we energie van het samenwerken met andere maatschappelijke netwerken. City Deal Impact Ondernemen is een netwerk van vele partners die samen een stimulans willen geven aan systeemverandering. We zijn heel trots op deze video die we hebben gemaakt voor City Deal Impact Ondernemen.

Tim Fransen

Een flyer is voor een bedrijf een goede manier om kort en bondig duidelijk te maken waar eventuele klanten voor aan kunnen kloppen. Deze flyer die wij voor Fransen Timmerwerken hebben mogen maken is hier een goed voorbeeld van.

Buitenkans Middelaar

Onderwijs vinden we binnen heel belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat je nooit bent uitgeleerd. We zijn heel trots op de opdracht die we hebben uit mogen voeren voor Buitenkans Middelaar. Onze grafische afdeling heeft de schoolgids voor schooljaar 2023-2024 gemaakt. Samen maken we nog meer impact op de volgende generatie!

Naar de inhoud springen