Geen klanten maar partners

Bij Ictoria spreken we niet over klanten. Wij spreken liever over partners. Mede doordat zij ervoor kiezen om met Ictoria samen te werken kunnen we samen nog veel meer impact maken.

Zie in onze portfolio hieronder welke mede impactmakers jou al voor gingen op het gebied van webdesign, grafische vormgeving, drukwerk, communicatie en marketing. Van websites tot banners en van tijdschriften tot een compleet nieuwe huisstijl: bij Ictoria ben je aan het juiste adres om ook een impactmaker te worden.

Microsoft Partner Website

Eshgro

Wil jij ook jouw IT meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger inrichten? Dan ben je bij Eshgro aan het juiste adres als jouw Microsoft-partner. Zij begeleiden organisaties in hun digitale transformatie en helpen met het inrichten van slimme werkplekken. Voor Eshgro hebben wij meerdere dingen gedaan zoals het ontwerpen van de website en het technisch beheer hiervan.   

Gabrielschool

Website

Gabriëlschool

Mytylschool Gabriël is een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Het belangrijkste doel van de Gabriël school is ervoor te zorgen dat hun handelen, onderwijs en ondersteuning de leerlingen toerust om zelfbewust hun plek in de maatschappij in te nemen. Daar werken we graag aan mee! Voor deze school hebben we onder andere een hele nieuwe huisstijl ontworpen.  

Red and Bundle

Huisstijl en website

Red and Bundle

Red and Bundle is een onafhankelijke Reports ForNAV specialist. Zij helpen Microsoft Dynamics 365 Business Central partners en eindgebruikers door hen ondersteuning te bieden voor het ForNAV product. Voor Red and Bundle hebben wij de website ontworpen en hebben deze in ons beheer.  

Topic

Magazine

Topic

Topic magazine is een tijdschrift boordevol actuele regio-informatie voor en door mensen uit de eigen gemeenten. Ictoria is verantwoordelijk voor het opmaken van drie versies van het magazine.   

VSO Werkt

Complete branding voor één evenement

VSO Werkt

In Noordoost Brabant hebben de schoolbesturen met scholen voor Voortgezet Speciaal Onderwijs hun krachten gebundeld als het gaat om arbeidstoeleiding. Onder de vlag van “VSO werkt!” gaan de scholen de kwaliteit van arbeidstoeleiding nog verder versterken. Voor VSO werkt hebben we onder andere de nieuwe website gemaakt en ontworpen. 

Erasmus universiteit

Toegankelijke plattegrond

Erasmus universiteit  

De Erasmus Universiteit Rotterdam is een universiteit die is vernoemd naar de Rotterdamse humanist Desiderius Erasmus. Voor deze onderwijsinstelling hebben wij onder andere meegewerkt aan het inclusiever maken van de campusplattegrond. 

Pink Camel

Complete huisstijl, website en goodies

Pink camel  

Pink Camel, een organisatie gespecialiseerd in IT-transformatie consultancy, is actief in zowel België als Frankrijk. Ze ondersteunt IT-transformaties door middel van coaching en verandertrajecten. Het bedrijf hecht grote waarde aan diversiteit en inclusie.  

Suntjens suβwaren 

Website

Suntjens suβwaren 

Suntjens suβwaren is al meer dan 30 jaar jouw vertrouwde partner import van en groothandel in kwaliteitssnoepgoed onder het merk SUNTJENS. Ictoria heeft twee websites ontwikkeld voor dit Duitse bedrijf, en daarnaast heeft het bedrijf ook een beheerpakket bij ons afgenomen.  

Stichting plotsdoven

Website

Stichting Plotsdoven

De Stichting Plotsdoven is een Nederlandse stichting, opgericht in 1989, die zich richt op de belangenbehartiging van plots- en laatdove mensen. Ictoria maakte onder andere een nieuwe website voor Stichting Plotsdoven; ook het UX design namen ze van ons over.

AVANS

Digitaal Tijdschrift incl. Podcast

LIC Leer-en Innovatiecentrum Avans 

Het leer- en innovatiecentrum (LIC) van Hogeschool Avans, dat ondersteuning biedt bij leren, onderzoek en onderwijs, ontving onze hulp voor het maken van een magazine. Dit omvatten interviews, uitwerking, redactie, fotografie en opmaak van het magazine.

Complete huisstijl en website

Engelen Food

Engelen Food, een cateringdienst voor zowel particulieren als bedrijven, staat bekend om het bereiden van authentieke wereldmaaltijden met een moderne twist, waarbij duurzaamheid en liefde centraal staan. Engelen Food heeft Ictoria ingeschakeld voor zowel de online- als offline zichtbaarheid.  

De Oude Keuken Castricum

Website en menukaarten

De Oude Keuken

Ictoria heeft samengewerkt met De Oude Keuken, een restaurant/grand-café in Castricum met personeel dat vaak een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. De samenwerking bestond onder andere uit de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke website met grafisch aantrekkelijk design. 

TNS België

Total concept

TNS België

Ictoria bedient zowel de Belgische als de Franse markt. TNS revalidatie service is gespecialiseerd in op maat gemaakte rolstoelen sinds 1995, waarmee ze zich onderscheiden in een markt gedomineerd door grote investeringsmaatschappijen. Wat TNS-revalidatieservice uniek maakt, is dat hun rolstoelen niet alleen op maat zijn, maar ook gepersonaliseerd kunnen worden met een keuze uit ongeveer 200 verschillende kleuren, waardoor elke stoel een uniek karakter heeft. 

Laarbeekse Boeren

Total concept

Laarbeekse boeren

De Laarbeekse boeren zijn trots op Laarbeek en willen graag laten zien waar hun passie ligt. Om de online zichtbaarheid van dit mooie buitengebied te vergroten hebben de boeren onze hulp ingeschakeld, zo hebben we onder andere de website gemaakt.

Noord Oost Brabant Werkt

Website

Noordoost Brabant Werkt 

Onder de naam Noordoost Brabant Werkt spannen werkgevers, overheden, onderwijsinstellingen en andere organisaties zich gezamenlijk in voor een veerkrachtige arbeidsmarkt. 

Xtoria

Totaal concept

Xtoria

Xtoria is het kleine zusje van Ictoria. Onder Xtoria vallen alle re-integratietaken die eerder nog onder Ictoria werden uitgevoerd. Superhelden in wording worden bij Xtoria klaargestoomd voor de reguliere arbeidsmarkt. Dit gebeurt op een manier waarbij gekeken wordt naar de talenten en behoeftes van de persoon.

Ga naar de inhoud