Waarom Ictoria?

Ictoria is dé ideale sociale partner in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij werken met energieke en enthousiaste medewerkers die zich niet laten beperken door hun fysieke of mentale uitdaging. Zij hebben een enorme drive om als mens én als professional te streven naar een maximaal resultaat. Ictoria is gespecialiseerd op zowel offline- als online grafische vormgeving en alles op het gebied van online zichtbaarheid. Zo maken wij websites en webshops, beheren social media en verzorgen online marketing, waarbij wij onze kracht tonen met de combinatie van grafische vormgeving en online media.

Onze missie

Ictoria.nl is betrokken, authentiek en open. Wij geloven in de kracht van de mens én in de kracht van onze waardevolle werknemers. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van grafische vormgeving, webdesign en communicatie- en marketingondersteuning voor bedrijven en overheid. Dit doen wij met medewerkers die een ‘vermeende’ afstand tot de arbeidsmarkt hebben vanwege een fysieke of mentale uitdaging.

Onze visie

Wij hebben de oneindige ambitie om voor onze collega’s een duurzaam en kwalitatief beter leven te creëren. Wij helpen hen op weg, door een maatgerichte aanpak bij het bemachtigen van een werkplek en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Zo worden maatschappelijke kosten beperkt, kunnen zij met hun eigen kennis en kunde een inkomen genereren en deelnemen aan een inclusieve maatschappij; nu én in de toekomst.

Impact - Ictoria

Impactpartners

Ga naar de inhoud