Webshop laten maken

Webshop laten maken die veilig is, goed werkt en er ook nog eens mooi uitziet? Altijd al jouw producten of diensten online willen verkopen? Bij Ictoria maken wij voor jou een snelle, duidelijke en mooie webshop zodat jouw klanten snel en eenvoudig producten of diensten kunnen bestellen. De webshops van Ictoria vergroten het gebruikersgemak en garanderen de veiligheid voor zowel de klant als het bedrijf zelf. Heb je al een webshop? Dat maakt niks uit! Wij optimaliseren graag jouw webshop zodat deze veiliger en beter bereikbaar is.

Waarom een webshop laten maken bij Ictoria?

Er zijn tegenwoordig zo veel keuzes om jouw website te laten maken, maar uiteindelijk kan je toch maar één bureau kiezen. Hieronder leggen wij even voor jou uit waarom jij voor ons zou moeten kiezen.

Tijdens het bouwen van de webshop zorgen wij voor een juiste koppeling naar bijvoorbeeld iDeal, een voorraadbeheersysteem of een koppeling met jouw administratie.

Als je een webshop hebt, wil je dat jouw klanten veilig kunnen winkelen. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw webshop altijd veilig is voor jouw bezoekers.

Tegenwoordig shoppen veel gebruikers niet alleen via een laptop, maar ook via een tablet of mobiele telefoon. Daarom is het van belang dat wanneer je een webshop laat maken, deze een goede functionaliteit heeft voor verschillende devices.

Door middel van wekelijkse updates zorgen wij voor het optimaliseren en bijhouden van de functionaliteit en veiligheid van jouw webshop.

Naast een goede webshop laten maken is Ictoria ook een geschikte partner op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Daarnaast kan een bedrijf te maken hebben met Social Return on Investment (SROI). Hier kunnen publieke opdrachtgevers bij het verstrekken van een aanbesteding van minimaal €250.000 op aandringen. Dit betekent voor jouw bedrijf dat bij het aanbestede werk een deel van de aanneemsom (5%) of loonsom (7%) moet worden ingezet.

Webshop laten maken - Ictoria.nl

Je webshop laten maken bij Ictoria

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een webshop laten maken bij Ictoria? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan zodat wij voor jou kunnen kijken hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn.

Contactformulier


Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wordpress beheer - Ictoria.nl

WordPress beheer

Heb je al een WordPress website en moet je steeds voor elke kleine wijziging betalen? Weet je niet zeker of je website en de bijbehorende mailaccounts veilig zijn? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van WordPress Beheer!

SEA - Ictoria.nl

SEA

Wil jij starten met adverteren op Google of Bing? Of wil je deze juist optimaliseren? Onze SEA-specialist maakt en optimaliseert graag jouw advertenties voor een zo efficiënt mogelijke SEA. Meer weten? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van SEA.

SEO - Ictoria.nl

SEO

Wil jij jouw bedrijf beter vindbaar maken voor jouw doelgroep op het internet? Door goede monitoring en advies zorgen wij voor een goede SEO van jouw website. Meer weten? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van SEO.

Ga naar de inhoud