+31 (0)85 876 9214

Over ons

Over ons

Waarvoor kunt u bij Ictoria terecht?

Ictoria biedt een breed scala aan diensten om onze talenten zoveel mogelijk ruimte te geven voor persoonlijke en professionele groei en om onze opdrachtgevers zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ictoria ontzorgt de overheid en het bedrijfsleven met hoogwaardige, betaalbare diensten. Wij streven ernaar organisaties en medewerkers sneller en prettiger hun doelen te laten bereiken.

Diensten

Social media en webcare

Wij kunnen u compleet ontzorgen op het gebied van social media en webcare. Wilt u graag gevonden en gevolgd worden op social media zoals Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn, maar heeft u geen tijd of inspiratie om uw social media-pagina’s te onderhouden? Ictoria neemt u al het werk uit handen! Wij verzorgen professionele uitingen op uw social media-kanalen. Ook kunnen wij zorgen dat uw bedrijf bereikbaar is via Whatsapp en voor professionele afhandeling van vragen en afspraken zorgen. Via social media komen vaak vragen binnen van prospects, klanten en opdrachtgevers, die wij voor u kunnen beantwoorden. Natuurlijk zorgen we ook voor een vakkundige afhandeling van een eventuele klacht die via social media binnenkomt. Wat wij voor u uit handen kunnen nemen, scheelt u niet alleen heel veel tijd, u loopt ook geen potentiële klanten meer mis doordat u zich niet (voldoende) op social media profileert.

DTP en grafische vormgeving

Bent u toe aan een nieuwe huisstijl of een logo dat past bij deze tijd en uw bedrijfsactiviteiten? Ook dan bent u bij Ictoria aan het goede adres. Ictoria heeft verschillende professionals op dit gebied in huis, die in overleg met u kunnen komen tot een prachtig ontwerp van uw logo en huisstijl, dat uiteraard ook geheel door ons kan worden doorgevoerd in uw website of webshop, reclame-uitingen, kantoormaterialen, etc.

Gastspreker

Gastspreken is een bijzondere dienst van Ictoria. Nadia van den Heuvel heeft jarenlange ervaring met het geven van lezingen, informatiesessies en korte sessies in de vorm van TED-talks. U kunt bij ons een optreden als gastspreker boeken, bijvoorbeeld over topsport, hoe iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt zich staande kan houden in het bedrijfsleven en over handicapverwerking. Dit is geen zware kost waarna het publiek terneergeslagen de zaal verlaat. Nadia vertelt een verhaal over moed, optimisme en doorzettingsvermogen, met een forse dosis humor en zelfspot. Lees hier meer over Nadia en neem gerust contact met ons op om een inspirerende sessie te boeken!

IT en consultancy

Op het gebied van IT en consultancy biedt Ictoria een groot dienstenpakket, denk aan:

  • websites en webshops maken;
  • contentbeheer van websites en webshops
  • advisering en second opinions over bestaande contracten en diensten;
  • eenmalige projecten zoals nieuwe installaties van computers/software, migratie naar de cloud; aanschaf of verandering van onderdelen binnen uw organisatie;
  • server-, netwerk- en werkplekbeheer;
  • leveren van hard- en software (ook licenties);
  • beveiligingscheck (technische beveiliging, AVG/GPDR, camera’s, netwerken, toegangsbeveiliging);
  • training in proces-, technische en functionele computervaardigheden;

Waarom kiezen voor Ictoria?

Onze mate van betrokkenheid en professionaliteit maakt het verschil; kwalitatief hoogwaardige medewerkers die in staat zijn uw werkomgeving en uw organisatie aan te vullen.

Social Return

Ictoria faciliteert personeel dat u als werkgever financiële, juridische en fiscale voordelen kan opleveren en dit is tevens interessant in het kader van te behalen social return-punten!

Contact met Ictoria

Met dit grote en professionele dienstenaanbod van Ictoria is er ongetwijfeld een dienst waarmee wij u kunnen ondersteunen! Neem dan ook contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Hier vindt u onze contactgegevens.

logozondertekst transparant-Logo-Ictoria