Wordt Ictoria het beste stagebedrijf van 2022?

Ictoria is genomineerd voor de titel beste stagebedrijf van het jaar 2022! Een jury heeft uit 400 inzendingen vijf studenten en vijf bedrijven genomineerd die kans maken om stagebedrijf- of stagiair van het jaar 2022 te worden.

Stagebedrijf van 2022

De verkiezing is een initiatief van StudentenBureau, een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het bemiddelen van jong talent bij bedrijven. Zij willen de perfecte match vinden tussen bedrijf en student en dit doen we al meer dan 22 jaar lang met veel plezier én succes.

StudentenBureau wil met de verkiezing laten zien hoe goede stagebedrijven de professionals van morgen een kans bieden om de expert te worden die hij of zij wil zijn.

Voor de titel ‘Stagebedrijf van het jaar 2022 zijn de volgende bedrijven genomineerd: Dockwize, Eiffel, Every Day, KBenP en Ictoria. Je kan op jouw favoriet stemmen t/m vrijdag 6 mei: https://dagvandestagiair.nl/stemmen-2/

Op woensdag 25 mei maakt StudentenBureau de winnaar bekend door het aantal stemmen en de meerwaarde van de genomineerden onder de loep te nemen.

Wat maakt Ictoria een mooi stagebedrijf?

Ictoria werkt met energieke en enthousiaste medewerkers die zich niet laten beperken door hun fysieke of mentale uitdaging. Zij hebben een enorme drive om als mens én als professional te streven naar een maximaal resultaat.

Ictoria is gespecialiseerd op zowel offline- als online grafische vormgeving en alles op het gebied van online zichtbaarheid. Zo maken wij websites en webshops, beheren social media en verzorgen online marketing, waarbij wij onze kracht tonen met de combinatie van grafische vormgeving en online media.

“Onze sociale onderneming staat voor alle mensen met een uitdaging. Winst is mooi, maar dient vooral om nieuwe mensen aan te kunnen nemen. Het woord stagiair komt binnen onze organisatie niet voor, vanaf dag één worden zij beschouwd als junior medewerkers,” zegt Ictoria-oprichter Nadia van den Heuvel.

Het stageprogramma van Ictoria staat nooit vast. “Het wordt ingevuld door de stagiairs zelf. Het ligt er helemaal aan hoe zij hun pad willen bewandelen. De afgelopen jaren zijn er zulke te gekke innovatieve ideeën door stagiairs bedacht. Ik ga voor deze millenniums echt niet bepalen hoe zij bepaalde zaken moeten aanpakken”, aldus Nadia.

“Als Ictoria groeien wij per stageperiode. Soms voegen we elementen toe, soms schrappen wij elementen. Je kan niet alle stagiairs niet op dezelfde manier begeleiden. Daarom zijn wij denk ik ook genomineerd. Hier wordt er puur naar de persoon gekeken, groeien doe je samen.”

Benieuwd naar de ervaringen bij Ictoria? Lees dan de verhalen van onze oud-stagiaires Michelle van Duinen en Leon Kersten.

Michelle_en_Frank_bij_Ictoria

Help ons aan de titel: Stagebedrijf van 2022

Zoals eerder vermeld, je kan tot en met vrijdag 6 mei op Ictoria stemmen. Dus als jij ons helpen moet je er snel bij zijn. Stemmen kan hier: https://dagvandestagiair.nl/stemmen-2/

Ben je zelf enthousiast geworden over een stage bij Ictoria en wil jij ons aan de slag? Dat kan! Bij Ictoria zijn wij namelijk altijd op zoek naar enthousiast talent. Stuur jouw CV naar [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Stem op Ictoria voor beste stagebedrijf 2022
Naar de inhoud springen