Hoe werken betaalde advertenties in de zoekmachines?

Het verbeteren van de SEA kan een groot verschil maken. Maar dat goed aanpakken kan nog best een moeilijke klus zijn. Gelukkig kan het team van Ictoria.nl je hier mee op weg helpen. In dit blog lees je onder andere wat SEA precies inhoudt, waarom dit je bedrijf kan helpen meer bereik te krijgen en wat Ictoria.nl voor jouw organisatie kan betekenen. Meer weten? Lees dan snel verder!  

 

Wat houdt SEA precies in?  

SEA betekent in dit geval niet voor de zee, maar voor Search Engine Advertising en staat voor het verbeteren van betaalde resultaten in Google. Google maakt in hun zoekresultaten onderscheid tussen betaalde en organische resultaten. Over dat laatste kan je meer lezen in ons blog over SEO.  

Wanneer je iets opzoekt in Google staan helemaal bovenaan de betaalde resultaten. Jouw potentiële klanten zien dit als eerste. Om jouw pagina hier te krijgen moet je dus betalen. Hoeveel dat is verschild per zoekwoord en het aantal bedrijven dat op dit zoekwoord wil adverteren. Wat nog veel belangrijker is dan het bieden van een hoge prijs? Een goede advertentie natuurlijk! Ook hier kan het team van Ictoria.nl jou bij helpen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!  

 

Wat kan Ictoria.nl voor de SEA van jouw bedrijf betekenen?  

Bij Ictoria.nl begrijpen we dat je waar voor je geld wil op het moment dat je gebruik maakt van advertenties binnen een zoekmachine. Het doel is dat je op een efficiënte manier zo veel mogelijk rendement uit de advertenties haalt.  

Binnen het SEA aanbod van Ictoria.nl maken we onderscheid tussen bedrijven die nog nooit te maken hebben gehad met SEA en bedrijven die hier al enige ervaring mee hebben.  

 

SEA beginnerspakket:  

Heb jij met jouw bedrijf nog nooit een campagne gedraaid? Dan is het SEA beginnerspakket waarschijnlijk het meest geschikt. Met dit basispakket zorgt ons team van webdesigners voor een goede start van de zoekmachineadvertenties van jouw organisatie.  

Samen met jou bepalen we het doel van de campagne, vervolgens gaan wij aan de hand van zoekwoorden bekijken hoe effectief deze campagnes zullen zijn. Nu is het tijd voor actie. Na het instellen van de eerste campagne zullen we deze een maand lang monitoren. Nu heb jij een perfecte start van jouw allereerste SEA campagnes. Meer weten over ons SEA beginnerspakket? Klik dan hier 

 

Maandelijkse SEA:  

Naast het SEA beginnerspakket werken we bij Ictoria.nl ook met maandelijkse SEA. Het voordeel van maandelijkse monitoring van jouw SEA is dat de advertenties zo geoptimaliseerd kunnen worden dat jij met zo laag mogelijke kosten, zo veel mogelijk mensen kan bereiken.  

Met de maandelijkse SEA van Ictoria.nl zorgen onze medewerkers ervoor dat jouw advertenties continu worden geoptimaliseerd en aangepast naar jouw doelstellingen. In een rapportage laten wij maandelijks zien wat we hebben gedaan en wat er verbeterd is. Meer weten over de maandelijkse SEA van Ictoria.nl? Je leest het hier 

 

Waarom moet je voor Ictoria.nl kiezen?  

Het team van Ictoria.nl bestaat uit energieke, enthousiaste medewerkers die zich niet laten stoppen door wat voor uitdaging dan ook. Iedereen die bij Ictoria.nl werkt, heeft een enorme drive om het beste resultaat te leveren.  

Als bedrijf hebben wij de oneindige ambitie om voor ons team een duurzaam en kwalitatief beter leven te creëren.  

Wil je na het lezen van dit blog meer weten over de mogelijkheden betreft SEA bij Ictoria.nl? Neem dan contact op met een van onze webdesigners of vraag een offerte aan! Wij kunnen niet wachten om samen met jou nog meer impact te gaan maken!  

 

Meer van onze blogs lezen? Lees hier wat kleuren betekenen in een huisstijl en hier hoe je jouw bedrijf het beste kan presenteren.  

Naar de inhoud springen