Hoe vinden potentiële klanten jouw bedrijf in Google? 

Eén van de belangrijkste zaken om als bedrijf goed zichtbaar te zijn op internet is een juiste SEO. Hoe hoger je in de zoekresultaten verschijnt, hoe meer potentiële klanten je aantrekt. Wil jij meer weten over wat SEO precies is en op welke manier het webdesign team van Ictoria jou hierbij zou kunnen helpen? En wat zijn de mogelijkheden bij Ictoria? Je leest het in dit blog!  

 

Wat is SEO?  

Laten we bij het begin beginnen. Wat is SEO nou eigenlijk? SEO staat voor Search Engine Optimalization en staat voor het verbeteren van de organische resultaten van jouw website. Wat betekend dat dan precies? Google maakt binnen hun zoekresultaten een onderscheid tussen betaalde en organische resultaten.  

De betaalde resultaten zijn de websites die bovenaan de zoekpagina verschijnen op het moment dat je iets opzoekt op Google, de organische resultaten volgen daaronder. Die laatstgenoemden zijn belangrijk om goed vindbaar te zijn voor jouw doelgroep.  

Een voorbeeld: iemand zoekt op ‘website laten maken’. Als dit jouw potentiële klanten zijn dan wil je zo goed mogelijk te zien zijn in Google. 

 

De regels van Google  

Er zijn veel regels opgesteld door Google die ervoor kunnen zorgen dat jouw bedrijf zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt te staan.  

Om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te verschijnen is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat je website niet traag is en dat de content op de webpagina relevant is voor de zoekwoorden van potentiële klanten. Zijn deze twee zaken niet goed geregeld? Dan eindig je laag in de zoekresultaten.  

 

De essentie van goede SEO-technieken 

Wil je zo hoog mogelijk in de zoekresultaten eindigen? Dan moet je tijd en energie steken in het gebruik van de juiste SEO-technieken. Dit zorgt ervoor dat jouw website opvalt tussen al die Google resultaten en heb je een online streepje voor op de concurrentie. En dat is in deze tijd waarin de meeste zaken digitaal geregeld worden niet onbelangrijk.  

 

Wat kunnen onze webdesigners voor jou betekenen? 

We begrijpen dat je na het lezen van dit blog niet goed weet waar je moet beginnen. Gelukkig kunnen wij jou helpen! Bij Ictoria bieden we twee SEO-opties aan: 

SEO Beginnerspakket 

Met het starterspakket zorgen onze webdesigners ervoor dat jouw website de beste basisinstellingen heeft. Dit zorgt voor de perfecte basis voor de SEO en is de eerste stap in online marketing. We bespreken de huidige stand van zaken en waar je met de website naartoe wil. Nadat ons team ervoor heeft gezorgd dat de basis SEO van de website goed is ingesteld worden de resultaten gemonitord. Al deze resultaten worden gebundeld in een rapportage waarin we jou voorzien van advies voor de volgende stap in de SEO.  

 

Maandelijkse SEO 

Denk jij toch iets meer ondersteuning nodig te hebben met de SEO en wil je maandelijks hulp van de webdesigners van Ictoria? Kies dan voor maandelijkse SEO. Team webdesign zal na afname van deze optie de resultaten blijven monitoren en hierdoor wordt goed inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn voor een nog betere SEO. Wil je echt meters maken? Dan is dit zeker de beste optie.  

Iedere maand krijg je inzichtelijk wat ons team gedaan heeft en wat de resultaten daarvan zijn. Ben je niet tevreden? Geen probleem, onze maandelijks SEO is maandelijks opzegbaar.  

 

Waarom Ictoria?  

Ben je na het lezen van dit blog nieuwsgierig geworden naar wat Ictoria voor jou SEO kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan! 

Kies je voor Ictoria? Mooi! Dan kunnen we samen nog meer positieve impact maken op de wereld! Waar wacht je nog op? https://ictoria.nl/contact/ 

Naar de inhoud springen