Wat vond Maud van haar stage bij Ictoria?

Je hebt haar misschien wel eens voorbij zien komen op de sociale media van Ictoria. In dit blog vertelt Maud over haar tijd als stagiaire bij Ictoria. Wat vond ze van haar stage? Wat was haar favoriete opdracht? En wat heeft ze allemaal geleerd? Je leest het allemaal in dit blog.    

Maud Keijsers - Ictoria Boxmeer

Hoe is Maud bij Ictoria terecht gekomen?

Maud is bij Ictoria terecht gekomen via Jennifer, die hier al eerder een keer stage had gelopen maar dat was zo goed bevallen dat er nog een stageperiode volgde. Het was Maud nog niet gelukt om een stage te vinden en toen ze hoorde dat er bij Ictoria meerdere grafische stagiaires nodig waren heeft ze gesolliciteerd, met succes!  

Waarom Ictoria?

Maar wat vond Maud eigenlijk van haar tijd als stagiaire bij Ictoria? “Ik vond stagelopen bij Ictoria superfijn. Ik heb nooit stages gehad waarbij ik meer dan alleen maar achter het kopieerapparaat hoefde te staan. Maar hier bij Ictoria word je gewoon behandeld als voorwaardig medewerker. Je hebt niet het gevoel dat je een stagiair bent”

Tijdens haar stageperiode hebben we Maud echt zien groeien. “Waar ik deze periode vooral in ben gegroeid is denk ik mijn zelfvertrouwen. Tijdens mijn stage heb ik eigenlijk alles geleerd buiten het grafische om Ik ben nu ook een stuk zekerder van mijn zaak op het moment dat ik contact moet hebben met een klant moet sturen of wanneer ik producten moet bestellen.” Het was voor Maud de eerste keer tijdens een stage dat ze ook andere taken kreeg en dat is haar goed bevallen.

Illustraties 

Maar wat vond Maud het leukste om te doen tijdens haar stage? “Ik denk dat ik vooral ontwikkeling heb gemaakt in het illustreren. Tijdens mijn vorige stage hield ik mij vooral bezig met huisstijlen. Bij Ictoria ben ik erachter gekomen dat illustraties heel erg mijn ding zijn.”

De illustraties die ze voor het Kabouterpad mocht maken is dan ook niet voor niks een van haar favoriete opdrachten. “Voor het kabouterpad in Boxmeer heb ik de website en een banner mogen ontwerpen. Ik ben erg trots op het eindresultaat. De banner die ik voor het Kabouterpad heb gemaakt heb ik ook gebruikt tijdens mijn eind expositie op school.”

Is een stage bij Ictoria aan te raden?

“Ja zeker wel! Vooral omdat je zelf al veel verantwoordelijk krijgt over wat je doet. Er is ook de mogelijkheid om aan te geven wat je nog zou willen leren, er is dan altijd wel iemand bereid om je iets bij te leren.” Maud kon met haar vragen terecht bij haar stagebegeleiders. “Wanneer ik ergens moeite mee had of iets niet helemaal begreep werd ik goed geholpen door Yirka en Janne.”

Maar er is ook nog een andere reden waarom Maud een stage bij Ictoria wel kan aanraden. “Bij Ictoria maakt het niet uit wie je bent. Al ben je groen, geel of paars. Het maakt niet uit. Je kwaliteiten en inzet zijn het belangrijkst, als je gewoon je ding doet en goed werk oplevert dan kom je een heel eind.”

Zie jij jezelf na het lezen van dit blog wel stagelopen bij Ictoria? Of wil jij weten wat Maud met haar illustraties kan doen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Share on social media:

Facebook
LinkedIn

Recente berichten

Sitdown Café gelanceerd op festival Amsterdam Open Air

Op 1 juni is tijdens het festival Amsterdam Open Air...

De kracht van innovatie in sociaal ondernemerschap 

In dit blog nemen we een diepe duik in de...

4 redenen waarom mobielvriendelijke websites essentieel zijn

In ons huidige digitale tijdperk is het aantal mobiele internetgebruikers...

Nieuwsbrief


Ga naar de inhoud