Van event tot beursstand, bij Ictoria ben je aan het juiste adres!

Wij kunnen met trots zeggen dat we als team de kans krijgen om aan steeds grotere projecten te werken.
Ictoria.nl bestaat nu 4 jaar, waarin we begonnen met kleinere projecten zoals het ontwerpen van visitekaartjes of het beheren van sociale media-accounts. We werken nog steeds met veel plezier aan dit soort opdrachten. Maar, hoe tof is het dat er steeds meer opdrachten bij komen waarbij we echt alles van A tot Z mogen regelen. Deze ‘total concept’ klussen zorgen voor veel voldoening. Benieuwd wat dit inhoudt en welke opdrachten we al hebben uitgevoerd? Je leest het in dit blog!

De duurzame groei van Ictoria.nl en mede impactmakers

Als team ontwikkelen we ons steeds en worden we steeds beter in onze diensten. Dit zorgt ervoor dat de mede impact makers voor veel meer producten bij ons terecht kunnen. Je kan wel zeggen dat Ictoria een zogeheten one stop shop. Maar wat is dit precies? Een one stop shop is een organisatie die meerdere diensten en producten kan leveren. Denk bijvoorbeeld aan een kledingwinkel die de website, vormgeving voor de winkel en de social media door hetzelfde bedrijf laat maken/onderhouden.
Dit heeft vele voordelen. Het is bijvoorbeeld een hele duurzame manier van inkopen omdat je alles op een plek onderbrengt. Eerder schreven we al het blog: ‘Waarom is het samenwerken met een one stop shop zo efficiënt?’. In dit blog lees je meer over de andere voordelen.

Ictoria en VSO Werkt!

Een van de projecten waar we als team Ictoria afgelopen maanden aan hebben mogen werken is het project VSO Werkt!. Schoolbesturen van zeven verschillende onderwijsinstellingen bundelen onder de naam VSO Werkt! Hun kracht om de kwaliteit van arbeidstoeleiding te versterken.
Het was voor ons een hele eer om bij te mogen dragen aan deze missie. Onze webdesigners hebben de website van VSO Werkt! gebouwd en team grafisch heeft hiervoor het ontwerp verzorgt. De gehele branding van deze opdrachtgever lag in de handen van Ictoria. Om hun missie nog meer te verduidelijken werd er op 5 april een evenement georganiseerd in de Brabanthallen in ‘s-Hertogen Bosch.
Om deze gebeurtenis zo goed mogelijk te promoten heeft Ictoria verschillend promotiemateriaal gemaakt zoals flyers, rolbanners en ook het opzetten van de social mediakanalen.
Toen het op 5 april eenmaal zover was zijn we met een deel van het team naar ‘s-Hertogen Bosch afgereisd om bij het evenement aanwezig te zijn. Al die mensen voor- en achter de schermen die zoveel mooie dingen hebben geproduceerd, dat was prachtig om te zien! Een van de hoogtepunten van deze dag was wel de opening, onze eigen Nadia werd namelijk geïnterviewd door de enige echte Twan Huys.

In de toekomst

Deze geslaagde samenwerking smaakt zeker naar meer. En we zetten gewoon door, op dit moment zijn we met meerdere ‘full concept’ projecten bezig. Wanneer deze opdrachten klaar zijn zullen we hier zeker meer over delen. Met het hele team zijn we druk bezig om websites, banners, logo’s, posters en social mediacampagnes te maken en op te zetten. Alles voor het beste resultaat! Dit is voor Ictoria toch wel echt een succesmoment.

Wees welkom

In dit blog hebben we het vooral gehad over projecten waarbij Ictoria van begin tot eind is betrokken. Maar, ook voor andere kleinere opdrachten ben je op ons kantoor in Boxmeer nog steeds aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kijken er naar uit om je te ontmoeten! Zien we je snel?

Naar de inhoud springen