Waarom is het samenwerken met een one stop shop zo efficiënt? 

Misschien ben jij op zoek naar een bedrijf dat de sociale media voor jouw organisatie moet gaan onderhouden, maar je wil eigenlijk ook wel een nieuwe website. Het is dan handig om op zoek te gaan naar een zogenaamde ‘one stop shop’. Myrthe Huisman vertelt je in dit blog wat een ‘one stop shop’ is en wat de voordelen daarvan zijn. 

Ictoria - OneStopShop

Wat houdt een one stop shop in?

Om deze blog mee te beginnen is het misschien handig om uit te leggen wat een één loketsysteem oftewel een ‘one stop shop’ precies inhoudt. Simpel gezegd is het een organisatie die meerdere diensten en producten aanbiedt waardoor een bedrijf de mogelijkheid heeft om niet voor elke dienst of ieder product bij een ander bedrijf te hoeven aankloppen. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant dat bij een bedrijf de website laat bouwen, op diezelfde plek de menukaart laat ontwerpen en drukken, en datzelfde bedrijf onderhoudt ook de social media.  

De voordelen

Het werken met een one stop shop heeft verschillende voordelen. We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

  • Eén van de grote voordelen van het werken met zo’n one stop shop is dat je alle diensten afneemt op dezelfde plek. Dit werkt overzichtelijk. 
  • Door al je diensten op een plek af te nemen hoef je maar één keer uit te leggen wat je wensen zijn. Dit zorgt ervoor dat het werk sneller van start kan gaan omdat je niet bij meerdere partijen alles uit hoeft te leggen.  
  • Op het moment dat je al je diensten bij één organisatie afneemt, is het vanzelfsprekend dat de band tussen jou en de organisatie een stuk sterker is dan wanneer je elke dienst ergens anders hebt lopen.  
  • Het laatste en ook logische voordeel is dat een one stop shop ervoor zorgt dat je zo efficiënt mogelijk kan werken. En dat is voor een bedrijf één van de meest belangrijke dingen.  
  • Ook voor de leverende partij is het prettig als een bedrijf meerdere diensten en producten afneemt. De werknemers kunnen zo met elkaar overleggen, ervoor zorgen dat alles goed bij elkaar past en dat alles op elkaar afgestemd is. Op deze manier zijn ze ook niet afhankelijk van externe partijen.  

Samenwerken met Ictoria 


Denk je na het lezen van dit blog: samenwerken met een one stop shop lijkt mij wel interessant? Dan komt het goed uit dat je al op onze website bent beland want wij van Ictoria bieden meerdere diensten en producten aan. Denk hierbij aan social media beheer, het maken van een nieuwe website of een nieuwe flyer. 

Ictoria is de ideale partner in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Onze enthousiaste en energieke medewerkers laten zich niet stoppen door hun fysieke of mentale uitdaging. Door samen te werken met Ictoria krijg je uitstekende resultaten en doe je tegelijkertijd iets goeds voor een ander.  

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem contact met ons op en dan kijken we samen verder wat we voor elkaar kunnen betekenen.  

Share on social media:

Facebook
LinkedIn

Recente berichten

De kracht van innovatie in sociaal ondernemerschap 

In dit blog nemen we een diepe duik in de...

4 redenen waarom mobielvriendelijke websites essentieel zijn

In ons huidige digitale tijdperk is het aantal mobiele internetgebruikers...

De basis van SEO: bouw een sterke online aanwezigheid op 

In de digitale wereld van vandaag is het hebben van...

Nieuwsbrief


Ga naar de inhoud