Ictoria: waarom kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen? 

Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen? 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel MVO genoemd, vormt de kern van het zakendoen in de toekomst. Het gaat niet alleen om het maximaliseren van winst, maar ook om het creëren van een positieve impact op de wereld om ons heen. Organisaties die MVO omarmen, tonen aan dat ze niet alleen gefocust zijn op hun eigen financiële belangen, maar ook op het welzijn van mensen en het milieu. 

In de wereld van MVO draait het om eerlijkheid en ethisch gedrag. Door kansen te bieden aan diverse mensen, inclusief degenen die mogelijk moeite hebben met het vinden van werk, bijvoorbeeld vanwege een handicap, ontstaat er meer diversiteit op de werkvloer. MVO-bedrijven denken ook aan duurzaamheid, bijvoorbeeld door hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarnaast dragen ze bij aan de lokale gemeenschap en zijn ze transparant over hun werkwijze. 

Opdrachtgevers hechten steeds meer waarde aan MVO. Meer mensen kiezen voor bedrijven die sociaal, milieubewust en transparant zijn. Ze hebben niet alleen de ambitie om de wereld te verbeteren, maar voelen zich ook goed bij het zakendoen met een MVO-bedrijf. 

Ictoria staat voor MVO 

In een wereld waar maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker wordt, is Ictoria een uitstekend voorbeeld van hoe bedrijven een positieve impact kunnen hebben op zowel individuen als de samenleving als geheel. Samen met onze impactmakers leveren we hoogwaardige producten en diensten, waarbij we streven naar het overbruggen van de kloof tussen talent en kansen, met een focus op sociale inclusie. 

Samenwerken met Ictoria 

Samenwerken met Ictoria biedt opdrachtgevers diverse voordelen die verder reiken dan alleen hoogwaardige media- en vormgevingsproducten. Hier zijn enkele voordelen van het samenwerken met Ictoria: 

  1. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): Opdrachtgevers die voor Ictoria kiezen, dragen direct bij aan sociale inclusie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door met Ictoria samen te werken, ondersteunen ze een bedrijf dat zich inzet voor het bieden van kansen aan medewerkers met fysieke of mentale uitdagingen. Het biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op de samenleving en tegelijkertijd hoogwaardige diensten te ontvangen. 
  1. Energieke en enthousiaste medewerkers: Het team van Ictoria bestaat uit energieke en enthousiaste professionals met een sterke motivatie om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Dit vertaalt zich in een team dat gedreven is om uitstekende resultaten te behalen voor opdrachtgevers. De inzet van deze medewerkers draagt bij aan een positieve werksfeer en creatieve oplossingen. 
  1. Gecombineerde expertise: Ictoria onderscheidt zich door haar specialisatie in zowel offline- als online grafische vormgeving. Door grafisch ontwerp te combineren met online media, biedt Ictoria een holistische benadering van de (online) zichtbaarheid van opdrachtgevers. Dit resulteert in consistent en aantrekkelijk design op diverse platforms, waardoor oprdachtgevers hun merk effectief kunnen presenteren. 
  1. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening: Ictoria streeft naar kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van grafische vormgeving, webdesign en communicatie- en marketingondersteuning. Opdrachtgevers kunnen rekenen op professioneel ontworpen websites, webshops en effectieve online marketingstrategieën die aansluiten bij hun specifieke behoeften en doelstellingen. 
  1. Inclusieve visie en duurzame toekomst: Door met Ictoria samen te werken, ondersteunen opdrachtgevers een bedrijf met een inclusieve visie. Ictoria streeft naar het creëren van een duurzaam en kwalitatief beter leven voor haar medewerkers. Opdrachtgevers worden daarmee niet alleen partners in zakelijk succes, maar ook medewerkers in het bevorderen van een sociaal verantwoorde en duurzame toekomst. 

Jouw keuze voor Ictoria betekent direct bijdragen aan een betere wereld, door mensen kansen te geven die elders misschien over het hoofd worden gezien. Het gaat niet alleen om zaken doen; het gaat om samen iets goeds doen. Dat voelt goed! 

Meer weten over samenwerken met Ictoria en onze andere blogs lezen? Klik dan hier! Benieuwd wat Ictoria voor jou kan betekenen? Neem dan vooral eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Share on social media:

Facebook
LinkedIn

Recente berichten

3 trends op het gebied van grafische vormgeving 

Grafische vormgeving trends komen en gaan. Het belangrijkste is dat...

Landelijke dag Beter op weg met de Banenafspraak 2024 (UWV)

Haar energie was voelbaar in de zaal. Nadia vertegenwoordigd niet...

Rollende impact over de grens

Als je “impact” zegt, zeg je Ictoria. Nadia van den...

Nieuwsbrief


Ga naar de inhoud