Rollende impact over de grens

Als je “impact” zegt, zeg je Ictoria. Nadia van den Heuvel is
het levende bewijs dat een rolstoel je niet hoeft te weerhouden om je droom na te jagen. Sinds 2019 runt Nadia samen met haar man Herbert het bedrijf Ictoria, dat actief is in de Benelux. Ze hebben vestigingen in Boxmeer en ‘s-Hertogenbosch, maar hun invloed reikt verder dan dat.

 

Zichtbaarheid vergroten

Een ondernemer in een rolstoel kom je niet vaak tegen. Met het succes van Ictoria laat Nadia zien dat alles mogelijk is, zolang je er maar in gelooft. Als je op een sociale manier de digitale zichtbaarheid van jouw bedrijf wilt vergroten, ben je bij Ictoria aan het juiste adres. We werken niet met klanten, maar met impactmakers. Als toonaangevend bedrijf in de Benelux zijn we van alle markten thuis.

Websites, flyers, sociale mediacampagnes en zelfs software – bij Ictoria kunnen we het allemaal regelen. Ons team bestaat uit gemotiveerde professionals die elke dag hun uiterste best doen om uitstekend werk af te leveren. Met onze expertise op het gebied van webdesign, marketingcommunicatie, grafische vormgeving en web development creëren we online en offline producten die voldoen aan alle wensen van onze impactmakers.

Rollend de grens over

Bij Ictoria geven we onze impact graag door. We maken graag deel uit van de inkoopketen van andere impactmakers. Hoewel onze vestigingen zich bevinden in Noord-Brabant, weerhoudt ons dit er niet van om samen te werken met bedrijven door heel Nederland, België en Duitsland.

We zijn dan ook erg blij met de samenwerking tussen Ictoria en Pink Camel. Dit internationale IT-transformatiebedrijf is gevestigd in Antwerpen. Net als Ictoria hecht deze organisatie veel waarde aan duurzame ontwikkelingsdoelen. Als sociaal ondernemer kunnen we ons goed identificeren met de normen en waarden van Pink Camel.

Producten in een sociaal jasje

Ictoria heeft niet alleen gezorgd voor een grotere zichtbarheid van Pink Camel door middel van een nieuwe website en een verbeterde visuele identiteit. Het team van Ictoria heeft ook de huisstijl van Pink Camel consultancy toegepast op verschillende artikelen, zoals drinkflessen, USB-sticks, pennen en canvas tassen.

(Inter)nationale impact dromen

Gelukkig worden we steeds vaker gevraagd door opdrachtgevers buiten onze eigen regio. In Zuid-Kennemerland werkt Ictoria samen met ondernemingen als De Oude Keuken, Social Enterprise NL en City Deal Impact Ondernemen.

Graag zetten we de positieve impact die Ictoria maakt voort door heel Nederland. We komen daarom graag in contact met gemeenten en andere ondernemingen in de regio. Misschien vestigt Ictoria zich over een paar jaar wel in Hoofddorp. Dat zou toch fantastisch zijn!

Share on social media:

Facebook
LinkedIn

Recente berichten

Sitdown Café gelanceerd op festival Amsterdam Open Air

Op 1 juni is tijdens het festival Amsterdam Open Air...

De kracht van innovatie in sociaal ondernemerschap 

In dit blog nemen we een diepe duik in de...

4 redenen waarom mobielvriendelijke websites essentieel zijn

In ons huidige digitale tijdperk is het aantal mobiele internetgebruikers...

Nieuwsbrief


Ga naar de inhoud