Ictoria stelt voor: Kim!

Ictoria stelt voor: Kim!

Kim werkt als Allround Administratief Medewerkster bij Ictoria sinds juli 2020. Kim houdt zich voornamelijk bezig met administratieve taken. Ze is een echte multitasker! Wil jij nou weten hoe Kim hier terecht is gekomen en hoe ze haar werk ervaart? Lees snel verder!

Hoe ben je bij Ictoria terecht gekomen? 

Ik ben bij Ictoria terecht gekomen via mijn klantmanager Mariska Hermens van de gemeente Boxmeer. Mariska stelde het eens voor om met Nadia van den Heuvel te gaan praten. Het gesprek verliep goed en ik mocht op sollicitatie gesprek komen en werd aangenomen. 

Hoe was het toen je voor het eerst binnen kwam bij Ictoria? 

Toen ik voor het eerst binnen kwam kreeg ik al gelijk een warm gevoel, het zijn allemaal lieve en behulpzame mensen. Nadia kwam naar me toe en ik kreeg een hartelijk welkom. Ook kreeg ik een kop koffie/thee aangeboden.  

Wat doe je bij Ictoria? 

Mijn functie is Allround Administratief Medewerkster. Dit houdt in dat ik me met allerlei administratieve zaken bezighoudt. Het is heel afwisselend werk en dat maakt het vooral leuk. 

Wat heb je tot nu toe al behaald?  

Als eerste heb ik hier enorm veel geleerd, zelf heb ik nog nooit met Microsoft Teams gewerkt. Daarvoor kreeg ik een cursus aangeboden die ik heb afgerond. Het allerleukste wat ik tot nu toe behaald heb is dat ik een vaste baan heb vanaf 28 januari!  

Hoe zijn je collega’s?  

De collega’s zijn eigenlijk allemaal leuk, de interne sfeer is dan ook informeel wat erg fijn werkt. Een grapje is altijd welkom bij iedereen. Je kunt bij de Ictorianen altijd terecht als je ergens hulp bij nodig hebt, mocht je een mindere dag hebben qua je gezondheid dan zal iedereen je hier bij helpen.  

Wat is je hoogtepunt bij Ictoria tot nu toe?  

Mijn hoogtepunt is natuurlijk dat ik pas te horen heb gekregen dat ik een vaste aanstelling heb. 

Ictoria stelt voor Kim

Wat zijn de leuke dingen aan je werk? 

De diversiteit aan taken die ik heb, spreekt mij erg aan. De ene dag ben ik bezig met administratie maar de andere dag bijvoorbeeld met heel iets anders. Dat maakt mijn werk zo leuk de verschillende soorten taken die je hebt.  

Zijn er ook minder leuke dingen?  

Momenteel kan ik geen mindere dingen bedenken. Het werken hier is gewoon erg fijn! 

Zijn er nog dingen waar je naar uitkijkt?  

Ja zeker, ik kijk er naar uit om hier nog heel lang te mogen werken! 

Blijf op de hoogte

Gerelateerde berichten

Skip to content