Een webshop: iets voor nu én in de toekomst

Een webshop: iets voor nu én in de toekomst

Voor consumenten zit er momenteel weinig anders op dan online te winkelen. Als je als ondernemer nog geen webshop hebt, dan moet je daar toch eens serieus naar kijken.

Sinds vorige week is het voor ondernemers toegestaan om klanten te bedienen via een afhaalpunt. Populair is inmiddels de term ‘click & collect’, waarbij de klant via de webshop het product bestelt en dit later bij de winkel ophaalt.

Het kan nog wel een tijd duren voordat mensen weer volop in fysieke winkels kunnen shoppen, dus het is voor ondernemers handig om serieus te kijken om naast hun huidige winkel een webshop te beginnen.

Koop online lokaal

Vooral voor kleine ondernemers is het interessant om voor een webshop te kiezen. Ook na de crisis willen vaste klanten hun lokale winkeliers steunen, maar wel het gemak behouden om via internet te bestellen.

Daarnaast krijg je als ondernemer met een webshop meer bereik. Misschien zijn jouw producten unieker dan je in eerste instantie dacht en krijg je opeens bestellingen binnen vanuit de andere kant van het land.

Wees niet bang dat jouw nieuwe webshop het sociale shoppen in jouw winkel zal overnemen. Veel klanten vinden het fijn om zich online te oriënteren en zichzelf te laten inspireren. Via jouw webshop kan je daaraan meehelpen en voor je het weet staan ze daarna gewoon in je winkel.

Webshop kopen

Webshops van Ictoria

Bij Ictoria hebben we al volop ervaring in het opzetten van webshops. Kijk bijvoorbeeld eens bij Skincorner ( www.skincorner.nl ). De beauty salon uit Boxmeer heeft een fysieke locatie voor behandelingen, maar je kan er ook diverse schoonheidsproducten bestellen. Dat is wel zo handig als je thuis net door je voorraad heen bent.

Of kijk eens bij Chris Cox Groente en Fruit ( www.coxboxmeer.nl ). Bij hen kan je online al je verse groente en fruit bestellen zodat je daarna alles in een pakket kan afhalen. Ook buiten crisistijd is dit erg handig.

Heb jij interesse in een webshop, dan kan je altijd bij ons terecht voor meer informatie of vragen. Wij helpen je graag en voor je het weet kunnen ook jouw klanten online bij jou terecht.

Blijf op de hoogte

Gerelateerde berichten

Skip to content