3 dingen waar Ictoria rekening mee houdt tijdens het ontwerpen van een website 

Als je het hebt over webdesign, zijn er binnen Ictoria verschillende mogelijkheden voor jouw bedrijf. Zo kan je ervoor kiezen een website te laten maken door ons. Er zijn genoeg redenen om dit door Ictoria te laten doen. De drie belangrijkste vertellen we je in dit blog.  

Het ontwerpen van jouw eigen website 

Digitale zichtbaarheid is tegenwoordig heel belangrijk om je klanten te bereiken. Onze specialisten ontwerpen voor jou een goede website op maat. Hoe pakken we dit aan?  

Allereerst wordt er speciaal voor jou een visueel concept gemaakt. Hierdoor heb je meteen een beeld van wat je precies kan verwachten. Aan de hand daarvan gaan wij voor je aan de slag zodat de nieuwe website kan voldoen aan jouw verwachtingen.  

Er zijn een aantal dingen waar team webdesign rekening houdt tijdens het ontwerpen van jouw website. We lichtten er drie voor je toe: 

Ictoria gebruikt geen templates 

Voor het maken van een website gebruikt Ictoria geen templates. Ictoria personaliseert het design volledig naar hoe jij deze wil hebben. Jij kent jouw doelgroep het beste. Het moet voor hen aantrekkelijk worden om jouw website te gaan bezoeken.  

Heb je zelf geen voorkeur? Dit is geen enkel probleem, onze specialisten kiezen het perfecte design voor jouw website. Door onze ervaring met het maken van websites weten wij ondertussen goed wat wel werkt en wat niet. 

WordPress beheer door Ictoria

WordPress beheer is belangrijk. WordPress is het meeste gebruikte contentmanagementsysteem bij websites. De kans is dus groot dat ook jouw site hierop draait. Het bijhouden van WordPress kan veel onnodige tijd en energie kosten. Gelukkig kunnen onze WordPress-specialisten jou hierbij helpen.  

Met ons WordPress-beheerpakket nemen wij voor een vast bedrag per jaar het onderhoud van jou over. Dit is voor jou een zorg minder en zo verbeter je ook nog meteen de veiligheid van je website en de bijbehorende mailaccounts. Een verouderde versie van WordPress kan voor veel ongemakken zorgen. Als je het updaten te lang uitstelt werken bepaalde functies en thema’s niet meer. Hierdoor kan het zomaar gebeuren dat je gehele website offline gaat en je niet meer bereikbaar bent. Daarom doen wij de updates op tijd uitvoeren. 

Verbeterde vindbaarheid door middel van SEO 

SEO staat voor: Search Engine Optimization. Dit houdt in dat je website geoptimaliseerd wordt om beter vindbaar te worden binnen de organische, onbetaalde zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google.  

Google bepaalt aan de hand van een algoritme wie er bovenaan de zoekresultaten komt te staan. Dit doen zij aan de hand van meer dan 200 criteria. Aan de hand van optimalisaties kun je ervoor zorgen dat je hoger in de zoekresultaten van Google belandt. Je moet ervoor zorgen dat Google jouw website relevant genoeg vindt voor belangrijke zoektermen.  

Om voorop te (blijven) lopen op het gebied van SEO-optimalisatie is het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen tijdig te signaleren om zo de concurrentie te slim af te zijn. 

Onze SEO specialist René weet precies hoe jouw website beter vindbaar kan worden door middel van SEO. Hij zal meteen aan de slag gaan met het verbeteren van de online vindbaarheid van jouw website of webshop. 

Waar houden we nog meer rekening mee? 

We houden bij Ictoria ook rekening met de toegankelijkheid van websites. Dit doen we door middel van Toegankelijkheid gereedschappen. We voegen de volgende gereedschappen toe aan jouw website om op deze manier de toegankelijkheid te vergroten: 

  • Tekst vergroten  
  • Tekst verkleinen  
  • Gebruik van grijstinten  
  • Hoog contrast  
  • Negatief contrast  
  • Lichte achtergrond  
  • Links onderstrepen  
  • Leesbaar lettertype  
  • Terugzetten  

Dit is maar een deel van de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden op het gebied van webdesign. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om een website te laten maken bij Ictoria? En wil jij jouw website impactvol laten ontwerpen?  

Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.  

Share on social media:

Facebook
LinkedIn

Recente berichten

Sitdown Café gelanceerd op festival Amsterdam Open Air

Op 1 juni is tijdens het festival Amsterdam Open Air...

De kracht van innovatie in sociaal ondernemerschap 

In dit blog nemen we een diepe duik in de...

4 redenen waarom mobielvriendelijke websites essentieel zijn

In ons huidige digitale tijdperk is het aantal mobiele internetgebruikers...

Nieuwsbrief


Ga naar de inhoud