Extranet

Naast een intranet laten maken, kan je bij Ictoria ook terecht om een extranet laten maken. Tussen een intranet en een extranet zit nog enig verschil.

Extranet? Ictoria natuurlijk!

Wat is een extranet?

Een extranet is een centraal punt op het internet waar informatie te vinden is voor jouw medewerkers en voor mensen die met jouw bedrijf te maken hebben. Het verschil met een intranet is hierbij dus dat je deze website ook toegankelijk maakt voor mensen die buiten het bedrijf staan. Dit betekent niet dat de website bedoeld is voor iedereen, maar wel voor externe partijen, klanten of leveranciers.

Waarom een extranet?

Er zijn veel verschillende voordelen bij een extranet. De belangrijkste hiervan is dat dat je de band versterkt tussen jouw bedrijf en jouw klanten, leveranciers of andere partijen. Je verbetert de communicatie tussen deze partijen en je kan zo efficiënter werken. Hiernaast zijn er nog een aantal andere voordelen van een extranet:

Door een extranet te laten maken kan je de samenwerking tussen jouw bedrijf en andere partijen verbeteren. Doordat je op een website samen kan communiceren en werken, kan je de band tussen beide versterken.

Met een extranet kan je voor meer feedback zorgen. Je kan zo namelijk meer in contact komen met belangrijke partners en uiteindelijk jouw diensten verbeteren.

Je kan met een extranet zorgen voor meer betrokkenheid. Via jouw extranet kan je jouw partners namelijk alle informatie aanbieden dat jij wilt. 

Internet? Ictoria natuurlijk!

Extranet laten maken bij Ictoria

Een extranet laten maken biedt veel voordelen, maar wat zijn nou de voordelen van een extranet laten maken bij Ictoria? Hieronder zijn de voordelen voor jou op een rijtje:

Je wilt dat een extranet alleen bezocht wordt door jouw medewerkers en partners. De kans is namelijk groot dat er informatie op deze website staat dat niet persé bedoeld is voor andere gebruikers. Daarom zorgen we bij Ictoria ervoor dat jouw website technisch altijd goed is beveiligd.

Wanneer jouw partners jouw extranet bezoeken, moet deze website een goede uitstraling hebben. Bij Ictoria luisteren we naar jouw ideeën en kijken wij zelf naar welk design het beste bij jouw bedrijf past.

Iedere week voeren wij updates uit voor jouw website om zo de veiligheid en de functionaliteit van jouw extranet te optimaliseren.

Wil je een extranet laten maken bij Ictoria? Neem dan nu contact met ons op of vraag een offerte aan!

Skip to content