De nieuwe VN-ambassadeur

De nieuwe VN-ambassadeur

Nadia van den Heuvel is de nieuwe VN-ambassadeur in Boxmeer. Zij is de oprichter en eigenaar van Ictoria, een IT-bedrijf waar talenten met een lichamelijke of mentale uitdaging de kans krijgen te excelleren. 

“Een handicap kan een gave zijn. Ik wil mensen en hun kwaliteiten recht kunnen doen.”

Nadia heeft zelf aangeboren spastische tetraplegie. Met deze uitdaging stortte zij zich met succes op haar carrière. “Ik heb een enorme drive om als mens én als professional te streven voor een maximaal resultaat. Juist door de uitdagingen waar ik mee te maken heb gehad, ben ik sterker door het leven gegaan en heb ik alle kansen die op mijn pad kwamen met twee handen gegrepen.”

Inmiddels geeft Nadia zelf kansen aan talenten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. “Anderhalf jaar geleden begon ik met mijn eigen onderneming: Ictoria. Het is ontstaan uit de persoonlijke overtuiging dat als je mensen in hun kracht zet een handicap geen beperking meer is, maar juist een gave. De kansen die ik in het leven heb gekregen, wil ik met passie doorgeven aan anderen. Zo kunnen ook andere talenten uitblinken in hun vakmanschap.”

VN ambassadeur

Als VN-ambassadeur bouwt Nadia mee aan een samenleving waarin iedereen dezelfde kansen en mogelijkheden heeft. Zij heeft een team van hoogopgeleide vakmensen om zich heen verzameld. “Het is een leuk en energiek gezelschap. Wij hebben medewerkers met sta- en loopbeperkingen, mensen met een gehoorbeperking en collega’s met mentale uitdagingen. Diversiteit en inclusiviteit staan bij ons hoog in het vaandel. Iedereen krijgt bij ons de ruimte om zichzelf te zijn en het beste uit zichzelf te halen.”

Blijf op de hoogte

Gerelateerde berichten

Skip to content