Eshgro

Opdracht

Informatie over de impactmaker

Wil jij ook jouw IT meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger inrichten? Dan ben je bij Eshgro aan het juiste adres. Zij zijn de Microsoft-partner die je zoekt. Eshgro begeleid organisaties in hun digitale transformatie en helpt met het inrichten van slimme werkplekken.  

De visie van Eshgro is dat organisaties die het beste kunnen inspelen op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden, de winnaars van de toekomst zijn. Daarom bouwt Eshgro slimme oplossingen die organisaties meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger laten werken in de cloud.  

Wat wij voor de impactmaker hebben gedaan

Wat hebben wij voor deze impactmaker gedaan?  

Eshgro heeft onze hulp voor meerdere dingen ingeschakeld, bijvoorbeeld voor de hele rebranding van de website. Wat houdt dit in?  

  • Brainstorm op basis van de gecreëerde marketing funnel.  
  • Het herontwerpen van de website. 
  • Het realiseren van de website. 
  • Het overzetten van de data. 
  • Vertalen van de website in drie talen.  

Ook het beheer van de website is onze verantwoordelijkheid. Dit betekent onder andere dat Ictoria ervoor zorgt dat de veiligheid van de website optimaal is. Benieuwd wat dit nog meer inhoud? Dat lees je hier.  

Eshgro
Lees verder
“Samenwerken met ictoria.nl, en in het bijzonder met René en Herbert, was een prettige ervaring. Hun vermogen om zaken snel op te pakken, gecombineerd met hun heldere communicatie, maakte onze samenwerking niet alleen productief, maar ook aangenaam.”
Ga naar de inhoud