Video-opnames & editing

Een doeltreffende bedrijfsfilm laten maken begint met het stellen van de juiste vragen. Wie en wat wil je bereiken? Wat wil jouw doelgroep zien en horen? En op welke manier?

Naast een bedrijfsfilm laten maken, kan je bij Ictoria ook andere diensten afnemen op het gebied van video-opnames en editing. Voorbeelden hiervan zijn:

Heb je interesse in een van deze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan en dan kijken wij hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn.

Waarom een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm maken is de beste manier om jouw bedrijf te laten zien, maar misschien wel nog belangrijker nu Covid-19 het allemaal wat lastiger maakt in onze samenleving. Beelden zeggen meer dan woorden en een video geeft potentiële klanten en medewerkers een concreter beeld van jouw bedrijf.

Waarom een bedrijfsfilm door Ictoria?

Nu je weet wat de toegevoegde waarde is om een bedrijfsfilm te laten maken is het ook van belang waarom je een bedrijfsfilm door Ictoria zou moeten laten maken:

Video opnames en editing - Ictoria.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden. De keuze voor een bepaald productieproces wordt altijd afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen.

Er zijn verschillende mogelijkheden. De keuze voor een bepaald productieproces wordt altijd afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen.

Wij houden ook rekening met op welk platform je de video wil plaatsen. Video’s van 5 tot 7 minuten werken het beste op YouTube, maar op Instagram werken korte filmpjes (van maximaal 30 seconden) beter. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat op Facebook de meeste video’s zonder geluid worden bekeken.

Naast dat Ictoria maatwerk levert, zijn wij ook dé geschikte partner voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Door diensten bij ons af te nemen, vergroot jij indirect de kans op een baan voor iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Contactformulier


Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van video-opnames & editing laten doen? Neem dan nu contact met ons op of vraag een offerte aan!

Productfotografie

Wil jij jouw producten van hun beste kant laten zien? Geef klanten een goed beeld van wat je verkoopt en lees hier meer over de mogelijkheden van productfotografie bij Ictoria.

Grafische vormgeving & Drukwerk - Ictoria.nl

Grafische vormgeving

Ben jij op zoek naar een nieuwe huisstijl, drukwerk of een digitale vormgeving voor op jouw website? Dan ben je bij onze experts op het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan hier meer over de mogelijkheden van grafische vormgeving!

Video opnames & editing - Ictoria.nl

Video-opnames & editing

Ben je trots op je bedrijf? Wil je laten zien wat je doet en waar je voor staat alleen heb je de expertise niet? Kijk dan hier voor de mogelijkheden van video-opnames & editing.

Ga naar de inhoud