+31 (0)85 876 9214

Talenten

Talenten

Ictoria heeft een uitgebreid kandidatenportfolio; talenten met kennis en ervaring op verschillende werkgebieden. Als u iemand zoekt met een specifieke vaardigheid of bepaalde ervaring, bel of mail ons dan gerust!

Het personeel dat wij u kunnen aanbieden heeft veelal een fiscaal, juridisch of beleidsmatig voordeel voor u als werkgever. Dit levert niet alleen een goed gevoel op maar ook Social Return-punten!

Talenten in het kort

Wilt u meer weten of het cv van een van deze talenten ontvangen?
Neem dan contact met ons op!

Beschikbare profielen:

Full stack developer met levenservaring én volop in ontwikkeling!

Bent u op zoek naar een ervaren full stack developer die volop in de bloei van zijn ontwikkeling zit? Of naar een gedreven medewerker die graag investeert in zijn persoonlijke ontwikkeling door één dag in de week deel te nemen aan dé NOVI Bootcamp om zijn kennis en IT – carrière een boost te geven? Dan is het de hoogste tijd voor een kopje koffie!

Ictoria B.V. stelt u namelijk graag voor aan een ervaren Medior/Senior kandidaat uit Grave, die voor 32 uur in de week beschikbaar is en het liefst aan de slag gaat als backend programmeur in de regio Grave/Den Bosch. Het betreft een kandidaat met ervaring op het gebied van C++/Java/PHP/Perl developer, PL/SQL & MySQL database. Zijn specialisme is tevens ook zijn hobby, want ook in zijn vrije tijd is hij het liefst bezig met embedded elektronica, microcontrollers, ARM Cortex, FPGA, Programmeren in C++, wxwidgets, fltk, VB6, Bash, Apache PHP Postgres, PHP, HTML, CSS en Javascript.

Denkt u wat te kunnen betekenen voor deze gepassioneerde en bevlogen kandidaat of kent u iemand die hem kan helpen aan zijn uitdaging? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op www.ictoria.nl en om contact op te nemen met Herbert van den Heuvel via + 31 (0)6 51 85 61 51 of via herbert.van.den.heuvel@ictoria.nl.

Informatie / Business Analist met ruim 25 jaar ervaring in de ICT!

Bent u op zoek naar een Informatie / Business Analist met ruim 25 jaar ervaring in de ICT? Of naar een gedreven medewerker die een brede kennis van en ervaring met het implementeren van softwaresystemen heeft in de commerciële sector? Dan is het hoogstens tijd voor een kopje koffie!

Ictoria B.V. stelt u namelijk graag voor aan een ervaren Senior kandidaat uit Zwolle, die voor 40 uur in de week beschikbaar is en inzetbaar is als Informatie / Business Analist, Quality Assurance voor IT – projecten. Het betreft een kandidaat met ervaring in de ICT als programmeur, informatieanalist en projectleider in de commerciële sector. Met zijn kennis en ervaring helpt hij organisaties onder andere met het doorgronden en oplossen van complexe IT- en kwaliteitsvraagstukken.

Denkt u wat te kunnen betekenen voor deze creatieve en ervaren kandidaat met sterke communicatieve vaardigheden of kent u iemand die hem kan helpen aan zijn uitdaging in de vaak weerbarstige IT – wereld? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Nadia van den Heuvel via + 31 (0)6 25 31 29 19 of via nadia.van.den.heuvel@ictoria.nl.

Loyale en betrouwbare support-/servicedeskmedewerker met de ambitie om door te groeien tot beheerder!

Bent u op zoek naar een loyale en betrouwbare medewerker met ervaring als support- en servicedeskmedewerker? Of naar een gedreven en leergierige medewerker die graag wil doorgroeien tot beheerder en enorm goed kan leren? Dan is het de hoogste tijd voor een kopje koffie!

Ictoria B.V. stelt u namelijk graag voor aan een junior kandidaat uit Hoorn die op het punt staat te verhuizen naar Noord – Brabant en voor 40 uur in de week beschikbaar is. Hij gaat het liefst aan de slag als support- en of servicedesk-medewerker bij een organisatie in Noord – Brabant en wil zijn leergierigheid graag inzetten om opgeleid te worden tot beheerder. Het betreft een kandidaat met ervaring op het gebied van 1e en 2e lijns support met de benodigde opleidingen/certificeringen zoals ITIL Foundation v3 en MBO ICT – Beheer (niveau 4) en met ruime Exchange ervaring.

Denkt u wat te kunnen betekenen voor deze leergierige kandidaat die in de groei van zijn carrière zit, of kent u iemand die hem kan helpen aan zijn uitdaging om zijn ambitie waar te maken? Neem dan contact op met Nadia van den Heuvel via +31 (0)6 81 30 30 95 of via nadia.van.den.heuvel@ictoria.nl

 Leergierige Junior Front – end Software Developer met een internationale achtergrond en talenkennis!

Bent u op zoek naar een Junior Front – end Software Developer met een internationale achtergrond en talenkennis? Of naar een medewerker die werk en opleiding (HBO – opleiding Software Development | Novi Hogeschool) gecombineerd heeft in een werkend – leren constructie? Dan is het de hoogste tijd voor een kopje koffie!

Ictoria B.V. stelt u namelijk graag voor aan een junior kandidaat uit Alphen aan den Rijn die voor 32 uur in de week beschikbaar is in een werkend – leren constructie, oftewel 32 uur beschikbaar is als junior Front – end Software Developer en tegelijkertijd één dag in de week haar hbo – opleiding volgt bij de Novi Hogeschool. De kandidaat is bereid om een uur/anderhalf uur te reizen vanaf haar woonplaats. Het betreft een open – minded junior kandidaat die in de bloei van haar carrière zit en tevens een internationale achtergrond en veel kennis van diverse talen heeft.

Denkt u wat te kunnen betekenen voor deze ambitieuze en flexibele kandidaat die graag werkend wil leren?  Of kent u iemand die haar kan helpen aan haar uitdaging om haar kennis om te zetten in ervaring? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Nadia van den Heuvel via + 31 (0)6  25 31 29 19 of via nadia.van.den.heuvel@ictoria.nl 

Vakvolwassen Contract-/ Claim Manager met internationale achtergrond!

Bent u op zoek naar een ervaren Contract-/ Claim Manager met aantoonbare ervaring in de internationale ICT – wereld? Of naar een vakvolwassen medewerker die veel passie heeft voor zijn vak? Dan is het hoogstens tijd om kennis te maken, onder het genot van een kopje koffie!

@Ictoria B.V. stelt u namelijk graag voor aan een ervaren Senior kandidaat uit regio Nijmegen/Boxmeer, die parttime (24-32 uur) evenals fulltime (40 uur) beschikbaar en inzetbaar is als Contract-/ Claim Manager in de IT – wereld. Het betreft een ervaren en gepassioneerde kandidaat, met onder andere ervaring in de Service Delivery Management (SDM); als hoofd en als contract- en claim manager. Met zijn ervaring bij grote multinationals zoals British American Tobacco, Philips, Philips PGIS/PBAS Corporate e.d. weet hij eenvoudig zijn weg te vinden binnen de internationale IT – wereld. Met behulp van zijn kennis en ervaring helpt hij organisaties graag bij het opzetten en verbeteren van Service Delivery Management, met de daarbij komende disciplines en verantwoordelijkheden.

Denkt u wat te kunnen betekenen voor deze gedreven en ervaren kandidaat met goede communicatieve vaardigheden en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel of kent u iemand die hem kan helpen aan zijn nieuwe SDM – uitdaging? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Herbert van den Heuvel via + 31 (0)6 51 85 61 51 of via herbert.van.den.heuvel@ictoria.nl.