Rene's Blog

Webdesign Specialist

paarse blob links 1
oranje blob boven icoontjes
paarse blob links 1
Rene's Blog - Ictoria.nl

Rene Derks

Ik (Rene) heb voor Ictoria.nl gekozen omdat wij in het (bedrijfs)leven staan zoals eigenlijk iedereen daarin zou moeten staan. Eerlijk, oprecht en met gelijke rechten en kansen voor iedereen. “Iedereen is gelijk”, dat hoor je vaak en is erg makkelijk om te zeggen. Moeilijker is het om het ook daadwerkelijk uit te voeren. Ictoria.nl doet dat. Dat merk je aan alles. Je krijgen hier een eerlijke kans en niemand is meer dan een ander.  

Voor mij is Ictoria.nl een plek waar ik me goed voel, mezelf kan zijn en waar ik trots op ben. Trots op mijn collega’s, trots op wat we maken en trots op wat we met elkaar proberen te bereiken; de wereld mooier en inclusiever maken met onze producten en mensen.  

Over het algemeen zijn onze mensen (volgens de buitenwereld) mensen met een rugzakje. Autisme, ADD een handicap etc. Maar we zijn wel één team. Een team wat de krachten en zwaktes van elkaar kent en juist daardoor zo goed met elkaar kan samenwerken en tot topprestaties kan komen. Klaar staan voor elkaar en elkaar helpen waar nodig zorgt ervoor dat Ictoria.nl uniek is. Bij Ictoria.nl heb ik de kans gekregen om te zijn wie ik ben. Ik heb weer een lach op mijn gezicht gekregen omdat ik hier mezelf kan zijn en mijn zelfvertrouwen kan vergroten. Ik gun dat iedereen.  

Heb jij met jouw bedrijf hulp nodig op het gebied van SEO, SEA of webdesign? Ik help je graag! Neem contact met ons op voor meer informatie!  

instagram icon