+31 (0)85 876 9214

Website/Webshop

Heeft u nog geen website of wilt u uw bestaande website vernieuwen? Ook daarmee kunnen wij u helpen. Wij kunnen u een maatwerkwebsite bieden en ook maken wij websites in Drupal en WordPress. Afhankelijk van uw wensen en keuzes maken wij eerst een klein ontwerp zodat u een beeld heeft van wat u krijgt. En aan de hand daarvan gaan wij voor u aan de slag.

Webshop

Ook voor een webshop kunt u bij ons terecht. Wij maken voor u een mooie en intuïtieve webshop zodat uw klanten snel en eenvoudig producten of diensten kunnen bestellen. Hierbij maken wij voor u een koppeling naar bijvoorbeeld iDeal, een voorraadbeheersysteem of een koppeling met uw administratie.

Contentbeheer

Wij kunnen u eveneens ontzorgen met het bijhouden van uw website. Heeft u het te druk om zelf de inhoud van uw website te vernieuwen, te verzorgen of bij te houden? Dan kunnen wij daar afspraken met u over maken. Dat scheelt u tijd en werk en wij zorgen dat uw website of webshop met regelmaat nieuwe inhoud toont.

Fotostudio

Wij hebben een eigen fotostudio waar wij foto’s kunnen maken van producten voor uw website of webshop. Wij kunnen dit voor u verzorgen en indien gewenst kunt u ook gebruikmaken van onze faciliteiten.

Neem gerust contact met ons op om af te stemmen wat bij u past.