+31 (0)85 876 9214

Bemiddeling werkgevers/werkzoekenden

Ictoria heeft een uitgebreid kandidatenportfolio, medewerkers met kennis en ervaring op verschillende werkgebieden. Als u iemand zoekt met een specifieke vaardigheid of bepaalde ervaring, bel of mail ons dan gerust!

Het personeel dat wij u kunnen aanbieden heeft veelal een fiscaal, juridisch of beleidsmatig voordeel voor u als werkgever. Dit levert niet alleen een goed gevoel op maar ook Social Return-punten.

Pakketten

Bemiddeling – basic

Wanneer u kiest voor de basic bemiddeling, dan levert Ictoria een of meerdere profielen bij u aan die passen bij uw openstaande vacature. Indien het tot een overeenkomst komt met een door ons aangeleverde kandidaat, dan vragen wij hier een vergoeding voor van een aantal bruto maandsalarissen. Op deze manier kunnen wij onze trainees met een afstand tot de arbeidsmarkt opleiden om hun kans op de arbeidsmarkt te vergroten.

Bemiddeling – medium

Indien u kiest voor medium bemiddeling, krijgt u het basicpakket met vele extra’s! Zo helpen wij u als opdrachtgever het maximale voordeel te halen uit uw nieuwe medewerker met het oog op wet- en regelgeving. Hiervoor rekenen wij uiteraard een bijdrage die afhankelijk is van het type subsidieaanvraag en de benodigde tijdsinvestering.

Bemiddeling – large

Het large-pakket is een samengesteld pakket met de diensten van basic en medium inbegrepen en daarnaast krijgt u bij de large “coaching on the job”, zodat uw medewerker optimaal en binnen korte tijd op maximale vlieghoogte functioneert.

Bemiddeling – XL

Met een XL-pakket neemt Ictoria u álles uit handen. Alleen de daadwerkelijk gewerkte uren worden gefactureerd tegen een vast bedrag per uur. Dit pakket is per maand opzegbaar en u kunt ook vervanging van een personeelslid aanvragen. U heeft geen omkijken naar pensioen, vakantiegeld en ander wettelijke verplichtingen. Met een XL-pakket wordt u als ondernemer compleet ontzorgd!

Neem gerust contact met ons op om af te stemmen wat bij u past!