Onderdeel van het Ictoria netwerk

Samenwerking is de sleutel tot het creëren van blijvende verandering. Samen met onze partners vormen wij een krachtig netwerk dat blijvende impact maakt, niet alleen op de arbeidsmarkt, maar ook op het leven van individuen. 

Door onze krachten te bundelen maken we de wereld tot een plek waar gelijke kansen centraal staan en iedereen de mogelijkheid heeft om diens dromen na te streven. Zo bouwen we aan een toekomst waarbij talent en ambitie de enige vereisten zijn voor succes. 

Stérk Brabant

Dit is de community voor sociale ondernemers, bewonersinitiatieven en stichtingen om met elkaar de verbinding te maken, sociaal ondernemerschap op de kaart te zetten en sociale inkoop te bevorderen. Dit initiatief wordt ondersteund door onder andere de community leden en mede mogelijk gemaakt door Jiska van den Hoek van Zorgbelang Brabant|Zeeland.  

Social Enterprise

Social Enterprise NL is een stichting die samen met sociale ondernemers werkt aan een beter ecosysteem. Met hun ledenprogramma ondersteunen zij sociale ondernemers en vergroten ze hun zichtbaarheid. Samen met deze ondernemers zetten zij zich in voor een circulaire, inclusieve economie zonder armoede. 

Maasvallei Netwerk

Het Maasvallei Netwerk is een netwerk van ondernemers uit de regio. Dit netwerk, wordt gedragen door Erik Wille, is een plek waar ondernemers elkaar helpen door middel van open coffees, intervisies en andere activiteiten om hun onderneming te laten groeien. Door deze lokale verbinder worden netwerken vergroot en vriendschappen gesloten.  

Code Sociale Ondernemingen

De Code Sociale Ondernemingen is gebaseerd op de basis van sociaal ondernemen: Impact First. In vijf principes staat vast waar de code voor staat. Het doel van de Code is het creëren van vertrouwen en herkenbaarheid. Wanneer je als onderneming bent opgenomen in het Register kom je terecht in een groot netwerk van collega’s met hetzelfde doel.  

De Normaalste Zaak

Het groeiende netwerk van De Normaalste zaak bouwt samen aan een inclusieve arbeidsmarkt. We zijn blij dat we met Ictoria.nl deel mogen uitmaken van een grote groep ondernemers die allemaal dezelfde missie delen; groeien naar een inclusieve organisatie waar mensen met (voorheen) een afstand tot de arbeidsmarkt volwaardig deel van uitmaken.  

Aantwerk

Als maatschappelijk verantwoorde onderneming is het altijd fijn om geïnspireerd te worden door andere bedrijven die dezelfde normen en waarde hebben. Onder het motto; We zijn samen verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.’ organiseert AANtWerk evenementen en workshops om te laten zien dat sociaal en succesvol zakendoen prima samengaan.  

Buysocial

Omdat ook inkoop nooit sociaal genoeg kan zijn is Ictoria.nl aangesloten bij Buysocial. Om op deze manier bij te dragen aan sociale inkoop voor grote ondernemingen en overheden. Die er voor kiezen op hun inkoop een impactbeleid te voeren. 

Ga naar de inhoud