Op een andere manier naar de wereld kijken

De véle weergaven en de hartverwarmende reacties op het interview met Nadia, de Talentenpionier, hebben ons bij Ictoria verrast en we willen u daar ontzettend voor bedanken!

 

Van jongsafaan heb ik geleerd om op een andere manier naar de wereld te kijken dan de gemiddelde mens dat doet. Op die manier beschouw ik de startup van Ictoria ook. Waar andere bedrijven denken in winst & verlies, denk ik met name aan het binnenharken van opdrachten voor onze in-house grafisch designer, onze IT-specialisten en onze administratieve toppers. Niet om aan het eind van het jaar een mooie balans te kunnen laten zien aan de boekhouder, maar omdat wij met deze inkomsten mensen een kans hebben kunnen geven, om te groeien als mens én als professional. Het bekijken van de jaarrekening aan het eind van 2019 laten we dan ook lekker over aan de boekhouder, maar het staatje ‘welke mensen hebben wij kwaliteit van leven kunnen geven’, neem ik graag voor eigen rekening!

 

Social Return

Als wij u lastigvallen met termen zoals ‘social return’, dan bedoelen wij daarmee: optimale dienstverlening, voor een schappelijke prijs, in een sociaal jasje. Graag nodigen wij u dan ook uit voor een kopje koffie om u te laten zien hoe wij uw business kunnen vergroten en de afstand tot de arbeidsmarkt kunnen verkleinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat