+31 (0)85 876 9214

Ons team

Ons team

Nadia van den Heuvel

Specialist consultancy & verandermanagement

Ik ben altijd geboeid geweest door mensen en hun kwaliteiten. Ik probeer de talenten van mensen te verbinden aan processen én aan de organisatie waar ze werken. Ictoria kijkt op een andere manier naar competentiemanagement waardoor innovatieve IT-oplossingen mogelijk worden, die voor elke organisatie meerwaarde hebben. IT is geen doel op zichzelf maar ondersteunend. Bedrijven die maatschappelijke meerwaarde hebben, verdienen mijn bijzondere interesse.

Doe niet je best om erbij te horen als je geboren bent om uit te blinken!

Yirka de Klerk

Specialist grafische vormgeving & webdesign

Al op jonge leeftijd was ik erg creatief en ik ontwikkelde een fascinatie voor de vele mogelijkheden van Photoshop. Ik vind het heel prettig dat ik bij Ictoria mijn passie kwijt kan in de uiteenlopende opdrachten waarvoor wij worden ingezet. De uitdaging is voor mij om voor iedere opdrachtgever een uniek design te ontwerpen dat past bij de persoonlijke wensen en ideeën van de klant.

Binnen Ictoria verzorg ik samen met mijn team een volledig nieuwe huisstijl of website. Het verfijnen van de bestaande uitstraling van jouw bedrijf is uiteraard ook mogelijk. Denk hierbij aan een nieuw of een opgefrist logo. Voor banners, briefpapier, visitekaartjes en folders kan je bij Ictoria terecht. Heb je al een prachtige website en wil je het onderhoud hiervan graag uitbesteden? Ook dat kan Ictoria professioneel voor jou verzorgen. Kortom: voor een totaal nieuwe huisstijl of een enkel element van onze gespecialiseerde grafische dienstverlening ben je bij ons aan het juiste adres!

Yvon van Son

Specialist financiën & administratie

Financiële dienstverlening zit mij in het bloed. Dit heb ik altijd gedaan in vele vormen en mijn vrije tijd geef ik trainingen aan mensen die te kampen hebben met financiële uitdagingen. De financieel-administratieve tak die ik bij Ictoria onder mijn hoede heb, is mij op het lijf geschreven. De klantenkring is heel divers en de ondernemers die Ictoria inschakelen hebben verschillende wensen. Dat vind ik prettig, dat houdt me scherp!

Administratie voor ZZP’ers

ZZP’ers willen graag doen waar ze goed in zijn. Er zijn weinig ondernemers die plezier beleven aan de verplichte (financiële) administratie. Ictoria kan alles voor u uit handen nemen! Niet alleen de administratie, basisboekhouding en facturatie, ook kunnen wij u compleet ontzorgen als het aankomt op de jaarrekening.

Erwin Jansen

Servicedesk medewerker

Mijn interesse was vanaf jongs af aan in de richting van de techniek en dit heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld richting IT. Binnen Ictoria voel ik mij op mijn plek en ben ik blij met de ervaring. Ik hou ervan om technisch uitgedaagd te worden en veel verschillende dingen te doen. Ik ga graag op zoek naar het beste en zo compleet mogelijke antwoord of oplossing te formuleren. Ik hoop dan ook nog veel bij te kunnen leren om door te kunnen groeien naar de functie van medium technisch engineer.

Christiaan Oexman

Stagiaire

Ik ben Christiaan Oexman, ik volg een opleiding tot IT-medewerker. Ik ben geduldig van aard en wil graag helpen bij het oplossen van allerlei IT-problemen. Tevens ben ik erg bedreven in het geven van uitleg en het ondersteunen bij het goed gebruiken van uw computer. Dus voor een goede technische en gebruikersondersteuning bent u bij mij aan het juiste adres!

Barbara Speller

Talent in ontwikkeling

Gedreven door de wens mijn talent en mijzelf te ontwikkelen, verrijk ik graag mijn omgeving met mijn oog voor details. Tevens ben ik welbespraakt en maak ik makkelijk contact, nu verricht ik nog allerlei werkzaamheden om zo mijn kern competentie te vinden en te ontwikkelen. Voor nu kunt u bij mij terecht voor het maken van een afspraak indien u geïnteresseerd bent in een van onze diensten in een prachtig sociaal jasje.

 Herbert van den Heuvel

Project manager en eigenaar

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en oplossingen waarbij ik gefascineerd raak door de combinatie van innovatie, technologie en psychologie. Ik probeer altijd te kijken naar de achterliggende vraag en daarmee probeer ik te begrijpen wat iemand drijft. Doordat ik in de praktijk heb mogen ervaren dat niet iedereen een eerlijke kans krijgt en vanuit de overtuiging dat er voor iedereen een passende omgeving en/of werk is te vinden, is Ictoria opgezet om zo mensen een podium en een kans te geven en het optimale van de collega’s naar boven te halen.

Yasemin Acar

HR-manager

Als een echte ‘mensenmens’ is werken met én voor mensen (direct/indirect) mijn grootste energiebron, omdat ik geloof achter de mens achter het verhaal en het verhaal achter ieder mens uniek is. Ik probeer hierbij altijd het beste uit mensen en situaties te halen en denk niet graag in beperkingen, maar in mogelijkheden. Voor mij is HR een mooie combinatie tussen organisatie en mens.  Werken voor een organisatie waarbij de factor mens’ wordt gewaardeerd en niet wordt weggecijferd, heeft altijd mijn voorkeur gehad. Ik vind het mooi om dit ook terug te zien en te mogen ervaren bij Ictoria B.V. en hoop hierbij veel te mogen leren en te kunnen groeien als HR Professional. Als een starter in de HR – branche probeer ik Ictoria te ondersteunen op het gebied van HR – vraagstukken en tegelijkertijd indirect bij te dragen aan de maatschappelijke taak die wij als organisatie hebben.