+31 (0)85 876 9214

Ons team

Ons team

Ons team Nadia van den Heuvel
Nadia van den Heuvel
Specialist consultancy & verandermanagement

Ik ben altijd geboeid geweest door mensen en hun kwaliteiten. Ik probeer de talenten van mensen te verbinden aan processen én aan de organisatie waar ze werken. Ictoria kijkt op een andere manier naar competentiemanagement waardoor innovatieve IT-oplossingen mogelijk worden, die voor elke organisatie meerwaarde hebben. IT is geen doel op zichzelf maar ondersteunend. Bedrijven die maatschappelijke meerwaarde hebben, verdienen mijn bijzondere interesse.

Doe niet je best om erbij te horen als je geboren bent om uit te blinken!

Yirka de Klerk
Specialist grafische vormgeving & webdesign

Al op jonge leeftijd was ik erg creatief en ik ontwikkelde een fascinatie voor de vele mogelijkheden van Photoshop. Ik vind het heel prettig dat ik bij Ictoria mijn passie kwijt kan in de uiteenlopende opdrachten waarvoor wij worden ingezet. De uitdaging is voor mij om voor iedere opdrachtgever een uniek design te ontwerpen dat past bij de persoonlijke wensen en ideeën van de klant. Binnen Ictoria verzorg ik samen met mijn team een volledig nieuwe huisstijl of website. Het verfijnen van de bestaande uitstraling van jouw bedrijf is uiteraard ook mogelijk. Denk hierbij aan een nieuw of een opgefrist logo. Voor banners, briefpapier, visitekaartjes en folders kan je bij Ictoria terecht. Heb je al een prachtige website en wil je het onderhoud hiervan graag uitbesteden? Ook dat kan Ictoria professioneel voor jou verzorgen. Kortom: voor een totaal nieuwe huisstijl of een enkel element van onze gespecialiseerde grafische dienstverlening ben je bij ons aan het juiste adres!
Ons team Yirka de Klerk
Ons team Herbert van den Heuvel
 Herbert van den Heuvel
Project manager en eigenaar

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en oplossingen waarbij ik gefascineerd raak door de combinatie van innovatie, technologie en psychologie. Ik probeer altijd te kijken naar de achterliggende vraag en daarmee probeer ik te begrijpen wat iemand drijft. Doordat ik in de praktijk heb mogen ervaren dat niet iedereen een eerlijke kans krijgt en vanuit de overtuiging dat er voor iedereen een passende omgeving en/of werk is te vinden, is Ictoria opgezet om zo mensen een podium en een kans te geven en het optimale van de collega’s naar boven te halen.
Erwin Jansen
Servicedesk medewerker

Mijn interesse was vanaf jongs af aan in de richting van de techniek en dit heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld richting IT. Binnen Ictoria voel ik mij op mijn plek en ben ik blij met de ervaring. Ik hou ervan om technisch uitgedaagd te worden en veel verschillende dingen te doen. Ik ga graag op zoek naar het beste en zo compleet mogelijke antwoord of oplossing te formuleren. Ik hoop dan ook nog veel bij te kunnen leren om door te kunnen groeien naar de functie van medium technisch engineer.
Ons team Erwin Jansen
Ons Team Christiaan Oexman
Christiaan Oexman
Stagiaire

Ik ben Christiaan Oexman, ik volg een opleiding tot IT-medewerker. Ik ben geduldig van aard en wil graag helpen bij het oplossen van allerlei IT-problemen. Tevens ben ik erg bedreven in het geven van uitleg en het ondersteunen bij het goed gebruiken van uw computer. Dus voor een goede technische en gebruikersondersteuning bent u bij mij aan het juiste adres!

Tessa van Haren
Allround medewerkster

Sinds september 2019 mag ik deel uitmaken van het Ictoria team. Als allround medewerkster ben ik met verschillende taken bezig binnen Ictoria. U kunt hierbij denken aan het opmaken van facturen, het plannen en organiseren van cursussen en stukjes schrijven voor op onze sociale mediakanalen. Ik kan mijn kennis en vaardigheden goed toepassen bij de werkzaamheden die ik doe. Heeft u een vraag of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Samen met mijn collega’s staan we voor u klaar!

Ons team Tessa van Haren
Ons team Yasemin Acar
Yasemin Acar
HR-manager

Als een echte ‘mensenmens’ is werken met én voor mensen (direct/indirect) mijn grootste energiebron, omdat ik geloof achter de mens achter het verhaal en het verhaal achter ieder mens uniek is. Ik probeer hierbij altijd het beste uit mensen en situaties te halen en denk niet graag in beperkingen, maar in mogelijkheden. Voor mij is HR een mooie combinatie tussen organisatie en mens.  Werken voor een organisatie waarbij de factor mens’ wordt gewaardeerd en niet wordt weggecijferd, heeft altijd mijn voorkeur gehad. Ik vind het mooi om dit ook terug te zien en te mogen ervaren bij Ictoria B.V. en hoop hierbij veel te mogen leren en te kunnen groeien als HR Professional. Als een starter in de HR – branche probeer ik Ictoria te ondersteunen op het gebied van HR – vraagstukken en tegelijkertijd indirect bij te dragen aan de maatschappelijke taak die wij als organisatie hebben. 
Sarah Pessy
Accountmanager

In mijn werk staat contact met mensen centraal. Daar houd ik van. Ik ben sociaal en leergierig aangelegd en ben enthousiast geïnteresseerd in mijn medemens, het bedrijf, haar visie en haar diensten/ producten. Ictoria geeft mij de kans en de ruimte om mijn talenten optimaal te benutten en verder te ontwikkelen. Ik voel me bevoorrecht om hun missie en visie te delen en uit te dragen en samen met u te kijken waar we elkaar bij kunnen helpen en wat Ictoria voor u kan betekenen. Ik werk graag met mijn hoofd en mijn hart, waarbij maatschappelijke verantwoording de drijfveer is, talent de input en professionaliteit en originaliteit het resultaat.

Ons team Sarah Pessy
Ons team Leon Reefs
Leon Reefs
Accountmanager

Ik heb passie voor techniek en commercie. Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel kennis opgedaan in de technische wereld van ICT & Telecom. Deze kennis heb ik goed toe kunnen passen als directeur – eigenaar van retail stores Phonehouse Boxmeer & Venray. Door deze ervaringen heb ik mij kunnen ontwikkelen tot ervaren, gepassioneerde, loyale en integere persoonlijkheid. Mijn eigenschappen zijn gepassioneerd, loyaal, analytisch, behulpzaam, gedreven, hand on mentaliteit, betrokken, leergierig en bovenal zeer ervaren door het 12 jaar ondernemerschap.

Jeanine Ottink

DTP-er

Mijn naam is Jeanine en ik omschrijf mezelf als creatief en visueel. Als Junior DTP – er zal ik met passie zorgdragen voor de vormgeving van de huisstijl voor de klant, want vormgeving is mijn grootste passie. Ik vertaal graag de persoonlijke wensen van de klant naar een mooi concept, omdat het ontwerpen van uitingen in een mooi en professioneel jasje tot mijn aard behoort. Ik heb kennis van vrijwel alle soorten drukwerk en om mijn werk tot een succes te maken, werk ik met programma’s van Adobe, zoals Illustrator en InDesign. Ik voel me op mijn plek binnen Ictoria B.V., omdat hier uit wordt gegaan van mijn kracht en ik mijn kracht goed kan inzetten binnen deze organisatie. Mocht u de wens hebben om een huisstijl, folder of website te laten ontwikkelen, dan kunt u altijd bij mij terecht.

Ons team Jeanine Ottink
Ons team Janne Jacobs

Janne Jacobs
Stagiaire 

Ik ben Janne Jacobs, ik studeer nu voor het 3de jaar Mediavormgeving. Al voor ik aan mijn opleiding begon was ik al enthousiast bezig met het ontdekken van de Adobe programma’s. Via die weg ben ik erachter gekomen dat ik al mijn enthousiasme en creativiteit nog beter tot zijn recht kan laten komen via een laptop. Samen met u zal ik er alles aan doen om een fantastisch concept neer te zetten!