Nadia's Blog

Verandermanagement specialist

paarse blob links 1
oranje blob boven icoontjes
paarse blob links 1
nadia website 1.jpg

Nadia van den Heuvel

Ik (Nadia van den Heuvel) ben altijd geboeid geweest door mensen en hun kwaliteiten. Ik probeer de talenten van mensen te verbinden aan processen én aan de organisatie waar ze werken.

Nadia van den Heuvel

Ictoria kijkt op een andere manier naar competentiemanagement waardoor innovatieve IT-oplossingen mogelijk worden, die voor elke organisatie meerwaarde hebben. 

Arbeidsparticipatie inclusie is geen doel op zichzelf maar ondersteunend. Bedrijven die maatschappelijke meerwaarde hebben, verdienen mijn bijzondere interesse.

Ictoria is de kweekvijver voor jou gedreven goed opgeleide collega van de toekomst. En ikzelf sta je hier graag bij in mijn expertise op het gebied van arbeidsparticipatie, inclusief hr-beleid en gebouwtoegankelijkheid omdat een werkplek op niveau en toegang tot passend onderwijs niet alleen levens veranderen, maar ook daadwerkelijk redden.

Maak kennis met mij en mijn expertise op de volgende pagina of maak meteen een afspraak en laat mij jou helpen jouw organisatie inclusiever, pro actiever en winstgevender te maken.