Margot's Blog

Grafische Vormgeving

paarse blob links 1
oranje blob boven icoontjes
paarse blob links 1
Margot's Blog - Ictoria.nl

Margot van Haaren

Toen ik (Margot) moest bepalen wat ik met mijn leven wilde gaan doen kwam ik niet meteen uit bij grafische vormgeving. Het enige wat ik wel wist is dat ik niet achter een computer wilde belanden (dacht ik). Na twee jaar op de groenschool kwam ik hier toch op terug. Toen een kennis kwam met de opmerking: “Je bent zo creatief, waarom ga je niet een keer bij mij op school kijken”.  

Zelf had ik er nooit over nagedacht over het feit dat ik dit ook digitaal kon uiten. Ik raakte onder de indruk van wat je toch allemaal achter dat schermpje gecreëerd kon worden. Je computer is je tool om dat wat je allemaal in je hoofd hebt, naar de werkelijkheid te verplaatsen. Je kan zo veel moois doen als je je niet laat beperken naar wat wel en niet mag.  Het gaat zo veel verder dan alleen een plaatje. Als je je creativiteit de vrije loop laat en je met trots terug kan kijken naar dat wat je gemaakt hebt. Dat geeft zo veel energie!  

Na wat kronkels in de weg des levens ben ik gelukkig gearriveerd op een plek waar ik mij niet druk hoef te maken over het feit dat ik ADD heb. Dit heeft in mijn nog korte carrière behoorlijk in de weg gezeten.  

Bij Ictoria.nl heb ik helemaal mijn plek gevonden. Hier heb ik gemerkt dat het labeltje ADD helemaal niet zo’n belemmering is. Het gaat ook echt om de collega’s en de werksfeer. En die is bij Ictoria.nl vele malen beter.  

Het maakt hier niet uit welk labeltje je draagt. Hier kijken ze naar wat je kan, en wat je niet kan. Ze luisteren naar je wensen en ze staan daadwerkelijk stil bij de prestaties die je hebt geleverd.  

Ben jij met jouw onderneming op zoek naar grafische ondersteuning? Ik help je graag om jouw bedrijf digitaal beter zichtbaar te maken!  

instagram icon