IT

Webcare

Wij kunnen u compleet ontzorgen op het gebied van social media en webcare. Wilt u graag gevonden en gevolgd worden op social media zoals Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn, maar heeft u geen tijd of inspiratie om uw social media-pagina’s te onderhouden? Ictoria neemt u al het werk uit handen! Wij verzorgen professionele uitingen op uw social media-kanalen. Ook kunnen wij zorgen dat uw bedrijf bereikbaar is via Whatsapp en voor professionele afhandeling van vragen en afspraken zorgen. Via social media komen vaak vragen binnen van prospects, klanten en opdrachtgevers, die wij voor u kunnen beantwoorden. Natuurlijk zorgen we ook voor een vakkundige afhandeling van een eventuele klacht die via social media binnenkomt. Wat wij voor u uit handen kunnen nemen, scheelt u niet alleen heel veel tijd, u loopt ook geen potentiële klanten meer mis doordat u zich niet (voldoende) op social media profileert.

Werkplekbeheer

Ictoria biedt ingerichte werkplekken aan. Dit kan met hardware erbij of alleen softwarematig. Uw werkplek(ken) kunnen wij op afstand voor u beheren waarbij wij ervoor zorgen dat dit ook veilig is en u op een veilige manier gebruik kunt maken van deze diensten.

Advisering

Op basis van uw behoefte kunnen we u van advies voorzien hoe u slim om kan gaan met uw IT-middelen zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. Wij helpen u met de juiste keuze in hardware (computer, printer, netwerkcomponenten, etc.), software en beveiliging. Hierbij maken wij slim gebruik van bijvoorbeeld Office365 om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en efficiënt voor u te laten werken.

Beveiliging

Er zijn diverse oplossingen voor beveiliging. Aangezien wij partner zijn bij enkele grote spelers in de markt op dit gebied kunnen wij u op softwarematig (Multi Factor Authenticatie, VPN’s, etc) als op hardwarematig gebied (firewall, gastnetwerk, tokens, etc) een passende oplossing bieden. 

Beveiligingscheck

Beveiliging van uw IT kent verschillende aspecten. Van het juiste gebruik van wachtwoorden, dubbele authenticatie, fysieke beveiliging of het gebruik van bepaalde software. Ictoria verzorgt een controle op diverse aspecten om uw systemen en uw data veiliger te maken. Aan de hand van dit rapport geven wij u advies of, en zo ja hoe zaken aan te pakken om uw systemen veiliger te krijgen. 

AVG/GPDR

U bent als bedrijf in Nederland wettelijk verplicht om uw gegevens veilig op te slaan en uw IT-middelen op een dusdanige manier in te zetten dat niet-geautoriseerde personen geen toegang kunnen krijgen. Ictoria weet hoe u hiermee om moet gaan en waar u op moet letten. In de situatie dat er toch onverhoopt iets gebeurt op dit gebied weet Ictoria u te helpen met de juiste stappen te nemen. 

Contentbeheer

Wij kunnen u eveneens ontzorgen met het bijhouden van uw website. Heeft u het te druk om zelf de inhoud van uw website te vernieuwen, te verzorgen of bij te houden? Dan kunnen wij daar afspraken met u over maken. Dat scheelt u tijd en werk en wij zorgen dat uw website of webshop met regelmaat nieuwe inhoud toont. 

Fotostudio

Wij hebben een eigen fotostudio waar wij foto’s kunnen maken van producten voor uw website of webshop. Wij kunnen dit voor u verzorgen en indien gewenst kunt u ook gebruikmaken van onze faciliteiten.