Ictoria B.V. groeit en bloeit!

Ictoria B.V., hét Boxmeerse IT-, grafisch ontwerp- en webdesignbedrijf van de regio, heeft, sinds haar oprichting in 2019, een vliegende start gemaakt. De twee sympathieke oprichters van Ictoria, Herbert en Nadia van den Heuvel, zijn dan ook trots en blij verheugd dat zoveel klanten de weg naar hun bedrijf al wisten te vinden. Beiden hebben een ruime zakelijke IT-achtergrond. Toch was carrière maken alleen niet meer genoeg en werd besloten hun kennis en ervaring ook in te zetten om maatschappelijk te gaan ondernemen, en dan met name voor mensen met een ‘arbeidsbeperking’. Overigens geloven Nadia en Herbert niet in beperkingen, maar in mogelijkheden!

Niet alleen is Ictoria B.V. een bedrijf met een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding, maar ook de pionier in het Land van Cuijk op het gebied van kansen bieden aan getalenteerde designers en creatieve uitblinkers met een beperking. In het ruim opgezette en lichte pand aan de Koorstraat wordt elke dag hard gewerkt om de opdrachten van hun klanten zo goed mogelijk te vervullen. Denk hierbij aan het verzorgen van all round IT oplossingen, drukwerk, webdesign, grafische vormgeving, online marketing, backoffice-diensten, een eigen fotostudio, werving & selectie en andere ondersteuning. Tevens worden er cursussen aangeboden zoals werken met het programma Office 365. Er heerst een goede sfeer en ieders inbreng wordt gewaardeerd. Waarbij traditionele bedrijven resultaten vooral gemeten worden naar winst en omzet staat bij Ictoria de medewerker centraal. Hier telt de maatschappelijke winst. Talentvolle werknemers die door b.v. een fysieke of mentale beperking niet zo snel een baan in een regulier bedrijf kunnen vinden, zijn bij Ictoria van harte welkom. Hier kunnen zij hun inzet, gedrevenheid en capaciteiten laten zien.

Ictoria B.V. is geopend tijdens kantooruren tijdens de corona-crisis. Nieuwsgierig geworden of Ictoria ook voor uw bedrijf iets kan betekenen? Bel dan +31 (0)85 876 9214 om een afspraak te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *