Webshop laten maken

Webshop laten maken die veilig is, goed werkt en er ook nog eens mooi uitziet? Altijd al jouw producten of diensten online willen verkopen? Bij Ictoria maken wij voor jou een snelle, duidelijke en mooie webshop zodat jouw klanten snel en eenvoudig producten of diensten kunnen bestellen. De webshops van Ictoria vergroten het gebruikersgemak en garanderen de veiligheid voor zowel de klant als het bedrijf zelf. Heb je al een webshop? Dat maakt niks uit! Wij optimaliseren graag jouw webshop zodat deze veiliger en beter bereikbaar is.

Webshop laten maken? Ictoria Boxmeer

Waarom een webshop laten maken bij Ictoria?

Tegenwoordig zijn er heel veel aanbieders als het gaat om een webshop laten maken. Daarom hebben wij hieronder overzichtelijk voor jou neergezet waarom jij een webshop door ons moet laten maken.

Er zijn tegenwoordig zo veel keuzes om jouw website te laten maken, maar uiteindelijk kan je toch maar één bureau kiezen. Hieronder leggen wij even voor jou uit waarom jij voor ons zou moeten kiezen.

Tijdens het bouwen van de webshop zorgen wij voor een juiste koppeling naar bijvoorbeeld iDeal, een voorraadbeheersysteem of een koppeling met jouw administratie.

Als je een webshop hebt, wil je dat jouw klanten veilig kunnen winkelen. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw webshop altijd veilig is voor jouw bezoekers.

Tegenwoordig shoppen veel gebruikers niet alleen via een laptop, maar ook via een tablet of mobiele telefoon. Daarom is het van belang dat wanneer je een webshop laat maken, deze een goede functionaliteit heeft voor verschillende devices.

Door middel van wekelijkse updates zorgen wij voor het optimaliseren en bijhouden van de functionaliteit en veiligheid van jouw webshop.

Naast een goede webshop laten maken is Ictoria ook een geschikte partner op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Daarnaast kan een bedrijf te maken hebben met Social Return on Investment (SROI). Hier kunnen publieke opdrachtgevers bij het verstrekken van een aanbesteding van minimaal €250.000 op aandringen. Dit betekent voor jouw bedrijf dat bij het aanbestede werk een deel van de aanneemsom (5%) of loonsom (7%) moet worden ingezet.

Je webshop laten maken bij Ictoria

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een webshop laten maken bij Ictoria? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan zodat wij voor jou kunnen kijken hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn.

Webshop laten maken
Skip to content